1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Pravi izbor: Ovi modeli...

Pravi izbor: Ovi modeli savršeno sakrivaju široke kukove (foto)

01. фебруар 2024.

| Stana Luković
Široki kukovi se garderobom mogu sakriti

Široki kukovi su odraz prave ženstvenosti, reći će jedni, dok drugi smatraju da to baš i nije toliko privlačno.

Bilo kako bilo i dalje broje pripadnice lepšeg posla na internetu pretražuju kako sakriti široke kukove.

Činjenica je da široke kukove brojni modni komadi naglašavaju, zato evo i koji su to modeli koji ih vešto prikrivaju.

Širkoki kukovi ne treba da vas brinu

Prva stvar koju treba izbaciti iz glave: nikada se ne stidite svoje figure! Naravno, u savremeno doba, kada na društvenim mrežama viđamo samo mršave modele, imati široke kukove deluje neoprostivo. Međutim, moda je prolazna i kratkog daha, ali pažnja muškaraca prema ženama sa vašom figurom je uvek tu.

trikovi za prikrivanje kilograma široki kukovi

Haljine

Odmah ćemo saopštiti dobre vesti za sve ljubitelje ženstvenog stila: postoji savršeni model haljine koji će istaći vašu figuru. Idealan izbor su modeli A-kroja jer neće dodatno naglasiti kukove.

Jedino na šta treba da obratite pažnju kada birate ovaj model – pokušajte da date prednost haljinama od guste tkanine, a ne od tanke svile jer su one savršeno rešenje kako sakriti široke kukove.

Takođe, ne možemo da zaboravimo na haljine sa visokim strukom. Ovo je još jedna besprekorna opcija za žene sa širokim kukovima. Osim toga što ih „maskiraju“, takođe i naglašavaju vaš struk.

Suknje

Suknja A-kroja, suknje od tila, široke suknje – svi ovi modeli pristaju ako imate široke kukove. Možete ih kombinovati sa uskom majicom ili sa opuštenom bluzom, samo ih obavezno upašite.

Pantalone i farmerke

U vašem garderoberu treba da budu široke pantalone napravljene od laganih tkanina, ravnih nogavica ili banana pantalone koje zbog svojih nabora skrivaju kukove.

Jakne i ogrtači

Što se tiče jakni, dajte prednost dugim modelima koji se završavaju ili ispod ili iznad sredine butine – vizuelno će ih smanjiti. Kada birate kardigan, sledite sličan princip, a još bolje kupite veći model u koji možete da se umotate kao u ćebe.

Ako želite da sakrijete široke kukove izbegavajte:

  • Uske farmerke ili pantalone super ističu figuru ali ako vam je cilj kako sakriti široke kukove – izbegavajte ih. Takođe, pantalone sa niskim strukom su loša ideja.
  • Haljine uz telo će isto naglasiti široke kukove, što je šteta ako volite ovaj model. Možete ga eventualno kombinovati uz dužu jaknu, kaput, kardigan ili veliku maramu.
  • Suknja ravnog kroja takođe previše naglašava kukove i nije dobar model ukoliko želite da ih sakrijete

Izvor slike: Photo by MART PRODUCTION

Nastavite da čitate