1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Zaboravite na Adidas Sambas,...

Zaboravite na Adidas Sambas, ovo su najpopularnije patike 2024.

13. мај 2024.

| Miljana Momirović
Još su udobnije i lepše.

Adidas Sambas konačno silaze sa trona. Nakon skoro trogodišnje vladavine, titulu za najpopularnije patike 2024. je preuzeo ovaj model.

Svet patika se brzo menja, a neki modeli se vraćaju iz prošlosti. Sve je popularniji retro stil, pa nije iznenađenje što aktuelne patike nisu novina, već par koji se prvi put pojavio 70-ih godina. Pogledajte o kojem modelu je reč.

Koje su najpopularnije patike 2024. godine?

Svetski popularne devojke su bile jasne: najpoželjnije patike su Adidas SL 72. Bela Hadid, Emili Ratajkovski, Lusi Vilijams i Emili Sindlev su fotografisane u ovim retro patikama, koje su prvobitno lansirana 1970-ih.

Ime SL 72 upućuje na njegov superlagani dizajn i godinu kada je predstavljen, tokom Letnjih olimpijskih igara 1972. godine. Bile su revolucionarne, nudeći atletičarima brzinu i postavljajući standarde za buduće patike za trčanje.

U svom retro stilu, zajedno sa ikoničnim Adidas znakom, SL 72 jesu slične veoma voljenim Sambas modelima, iako su malo uže i nešto više sportske.

Kako stilizovati Adidas SL 72?

Što se tiče stilovanja, učinite kao Lusi Vilijams i uparite zeleni model sa upadljivim čarapama i farmerkama, košulju u puter žutoj boji i vintidž kožnom jaknom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02)

Preferirate ležerniji stil? Nosite svoje Adidas SL 72 u avionu (sa potpuno sivom trenerkom i šik torbom, kao Emili Sindlev), a zatim na svom odredištu, sa raskošnim cvetnim haljinama i čarapama do gležnja – to je savršeni stajling za obilazak grada.

U kojim modelima dolaze najpopularnije patike 2024?

Postoji čitav niz modela između kojih možete potražiti ove najpopularnije patike. Kao i Sambas modeli, SL 72 dolazi u različitim bojama, uključujući braon, zelenu i plavu, koja je bila originalna boja patika 70-ih godina.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate