1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Retro patike vladaju ovog...

Retro patike vladaju ovog leta, a ovako ih nosi Dakota Džonson

21. мај 2024.

| Miljana Momirović
Modeli koji su dostupni i kod nas.

Istina je da se trendovi menjaju ali neki bezvremenski elementi ostaju, kao što su retro patike koje su doživele pravu renesansu.

Sa sve upadljivim bojama i šarama, patike u retro stilu su se vratile na ulice. Zašto su tako privlačne? Prvo, jednostavno su kul i autentične zbog čega nisu ništa nalik klasičnim modelima obuće. Drugo, veoma su udobne i izdržljive, zahvaljujući kvalitetnim materijalima koji traju.

Ipak, ono što ih čini tako popularnim je njihova svestranost. Glumica Dakota Džonson to i te kako dobro zna, pa ne propušta priliku da ih prošeta.

Kako Dakota Džonson stilizuje retro patike?

Dok snima jedan od najiščekivanijih filmova 2024. godine, pod nazivom Materijalisti, Dakota Džonson se često viđa na ulicama Njujorka. Glumica je do sada fotografisana u nekoliko stajlinga gde je nosila u različitim odevnim kombinacija. Ali u poslednjoj je pokazala i efektne retro patike.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dakota Johnson News Brasil (@djnewsbra)

Farmerke ravnog kroja je stilizovala sa belom majicom preko koje je obukla lagani džemper u crnoj boji. Kako bi upotpunila izgled, odlučila sa za par Nike patika u retro stilu u braon-crnoj kombinaciji i vintidž naočarima za sunce.

Najpoželjnije retro patike u 2024.

 
Retro patike se mogu nositi u svim kombinacijama i prilikama, čineći stil jedinstvenim i efektnim.

Izvor slike: Robin Marchant/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate