1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najpopularnije haljine 2024. koje...

Najpopularnije haljine 2024. koje vladaju ove sezone

22. април 2024.

| Miljana Momirović
Za svaku priliku.

Sve se vrti oko ovih 6 modela. Direktno sa Nedelje mode, predstavljamo najpopularnije haljine 2024. godine, kao stvorene za potpunu dominaciju.

Bilo da se radi o mini dužini za romantičnu večeru ili modelu sa cvetnim detaljima koji je stvoren za sunčane dane, haljine 2024. odgovaraju svim prilikama. Tako svestrane, jednostavne za stilizovanje i idealne za situacije kada imate par minuta za stajling, ovakvi modni komadi su nepogrešivi izbor.

Najpopularnije haljine 2024.

Košulja-haljina

Klasična košulja-haljina je bezvremenski model svake žene sa stilom. Otporna na trendove, ovakav model stvoren je kako za kancelariju, tako i za večernje izlaske ali i ležerne prilike.

košulja-haljina

Max Mara S24

Mini haljine 2024.

Prema Nedelji mode, mini dužine haljina i suknji vladaju u 2024. godini. Nostalgični trend iz 60-ih i 2000-ih možete stilizovati uz sandale na vezivanje, patike ili štikle, u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

mini haljine

Gucci S24

Haljine u jarkim bojama

Da li su jarke boje protagonista proleća i leta 2024. godine? I te kako. Ovo može da znači samo jedno, biramo haljine u jarkim bojama koje odmah podižu raspoloženje. Stilizujte ih uz neutralne aksesoare za umereni izgled ili sa podjednako intenzivnim tonovima za impresivni stajling.

haljine 2024

Valentino S24

Cvetne haljine

Cvetni detalji na haljinama u mini i midi dužinama vladaju ovog proleća, a trend će se nastaviti i tokom leta 2024. godine. Takvi modeli pružaju romantičan dodir svakom izgedu.

Cvetne haljine

Givenchy S24

Slip haljine 2024.

Skromna slip haljina nikada nije prestala da bude bezvremenska. U 2024. godini ostaje relevantnija nego ikad. Kako dominiraju providne tkanine i minimalistički krojevi, slip haljine 2024. se pojavljuju i u sjlojevitim izgledima i kao poseban modni komad. Nosite je preko providne majice ili je pustite da zauzme glavnu pozornicu kada ih uparite sa visokim potpeticama.

Slip haljine

Altuzarra S24

Haljine sa polka tufnama

Ako vas zanima print koji pristaje svima, prolećni trend polka tufni je za vas. Elegantan, a ipak zabavan, lako ga je kombinovati i pružiti savršeni vintidž dodir svakom izgledu.

Haljine sa polka tufnama

Vivetta S24

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate