1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Modna kapsula za leto...

Modna kapsula za leto 2024. za otmeni izgled bez napora

09. мај 2024.

| Miljana Momirović
Odevne kombinacije u kojima ćete izgledati skupo.

Kreirajte besprekorni stajling bez napora uz nekoliko basic komada koje svaka modna kapsula za leto 2024. treba da ima.

Modna kapsula za leto 2024. je u stvari odabrana letnja garderoba koja se sastoji od nekoliko modnih komada i obuće koji se mogu stilizovati jedni sa drugim. Ne samo da olakšava uparivanje, već i sprečava impulsivne kupovine ili dileme oko kombinovanja. To znači da na ovaj način nećete doći u situaciju da je prošla sezona, a da ste zaboravili da imate određene majice, suknje i slično.

Najbolji deo? Iako se trenutno može činiti skupljim, zapravo ćete uštedeti novac na duge staze jer nećete prolaziti kroz toliko trendova.

U nastavku pogledajte kompletan vodič za stilizovanje tokom letnjih meseci.

Kako se pravi modna kapsula za leto 2024?

Prvi korak kada je u pitanju modna kapsula za leto 2024. je da pažljivo pogledate ono što već imate, a zatim očistite ostalo. Ne zaboravite da pogledate i obuću i aksesoare.

Zatim sortirajte svaku stavku u jednu od četiri gomile:

Sviđa mi se i nosila bih: ovi modni komadi pristaju vašem telu i stilu.

Možda: oni se ne uklapaju savršeno, imaju sentimentalnu vrednost ili jednostavno ne možete da kažete zašto ih ne nosite više. Stavite sve ove modne komade u kutiju i čuvajte ih na mestu koje je lako dostupno. Ovako možete posegnuti za njima tokom sezone, a ako se to ne desi: donirajte, poklonite ili prodajte.

Neću nositi: bez obzira da li je to zato što ne odgovara ili ste jednostavno odlučili da vam se ne sviđa, spakujte ove modne komade da biste ih prosledili dalje.

Sezonsko: nema potrebe da držite džemper pored letnjih majica bez rukava. Premestite sve svoje sezonske komade na mesto za skladištenje koje ćete lako zameniti kada dođe pravo vreme.

Odevna kombinacija za posao

Poslovni stajling može biti izazovan, posebno ako uzmete u obzir visoke temperature. Bez brige, olakaćete sebi život uz lanene pantalone koje su prozračne koliko i udobne. Uparene sa prslukom i Meri Džejn balenankama, odevna kombinacija je spremna.

Letnji večernji stajling

Jedan od najboljih razloga zbog kog toliko volimo leto su prijatne večeri i ispijanje koktela – ili još bolje, ledeno hlade čaše vina – sa svojim prijateljima. Izgledajte bez napora sređeno dok to radite tako što ćete upariti crnu basic majicu uz bele farmerke i par sandala ili papuča u crnoj boji. Eliminisaćete osećaj prevelike izloženosti tako što ćete stajling upariti efektnom ogrlicom koja će privući pažnju i upotpuniti izgled.

Univerzalna modna kapsula za leto 2024.

Najjednostavnije za stilizovanje i neophodne kada je u pitanju modna kapsula za leto 2024. godine su haljine. Od minimalističkih, slip, boho modela do teksas haljine koja dominira ove sezone, stajling će istovremeno biti i privlačan i otporan na visoke temperature.

Letnji stajling za dejt

Odevna kombinacija za dejt takođe ima reputaciju kao „teška kategorija“ ali ne mora da bude, posebno u letnjim mesecima. Uparivanje midi suknje sa uskom majicom uvek izgleda elegantno i seksi, posebno kada se nosi sa parom potpetica i ogrlicom koja daje pečat.

 

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate