1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Letnja modna kapsula Francuskinja:...

Letnja modna kapsula Francuskinja: Prefinjenost ali sa stilom

14. мај 2024.

| Miljana Momirović
Tako jednostavno, a efektno.

Pitate se: kako uvek izgledaju tako skupo? Tajna je u tome što letnja modna kapsula Francuskinja nije komplikovana: sve se vrti oko ovih modnih komada.

Francuski stil oblačenja poznat je po bezvremenskoj eleganciji i lakoći stilizovanja. Umesto da prate trendove, Francuskinje se fokusiraju na osnovne odevne predmete visokog kvaliteta. Modeli odeće koju nose su često jednostavnog kroja koji besprekorno pristaje figuri. Ipak, ono što izdvaja stil Francuskinja su autentični aksesoari kojima upotpunjuju izgled.

Pogledajte kako da ovog leta pozajmite stil od najotmenijih žena sveta.

Letnja modna kapsula Francuskinja

Bela košulja

Kada je u pitanju letnja modna kapsula Francuskinja, sve je u jednostavnosti, eleganciji i bezvremenskim komadima. Dame u Francuskoj preferiraju klasične komade ali sa detaljima koje prave razliku. Na primer, bela košulja je obavezan deo njihove garderobe ali ona mora da savršeno pristaje kako bi izgledala otmeno.

bela košulja

Farmerke visokog struka

Farmerke su još jedan obavezan komad svake letnje modne kapsule Francuskinja. Preferiraju modele viskog struka i ravnog kroja. Kada je u pitanju boja, tamnoplave ili bele farmerke bez izuzetka izgledaju skupo, a besprekorno se uklapaju u svaki stil.

Farmerke visokog struka

Teksas bermude

Letnja verzija dobrog para farmerki je denim šorts ili bermude. Uveče ih stilizuju uz sandale i elegantan top, a preko dana se mogu nositi na patike, espadrile ili sandal-cipele. Često biraju široki kroj koji će učiniti izgled ležernijim i obavezno se stilizuju uz uži gornji deo.

Teksas šorts

Dizajnerske sandale

Što se tiče obuće, sandale su definitivno par koje sve Francuskinje imaju kada je u pitanju letnja modna kapsula Francuskinja. U crnoj ili braon boji, ova obuća su kao stvorene za kako za dnevne, tako i za večernje odevne kombinacije. U zavisnosti od stila, nose ih na plažu, zabave, za šetnju, pa čak i za formalne prilike (sandal-cipele).

Dizajnerske sandale

Letnja modna kapsula Francuskinja: Torbe

Još jedan važan element modne kapsule za leto su pletene torbe. Nijedan model više ne asocira na leto, kao takav i zbog toga ih Francuskinje obožavaju. Prate ih od grada, plaže, pa sve do izlaska, a dovoljno su prostrane da u njih smeste sve potrebne sitnice.

Torbe za leto

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate