1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Popularni aksesoari za leto...

Popularni aksesoari za leto 2024. sa Nedelje mode

23. април 2024.

| Miljana Momirović
Verovatno ih već imate, sada ih samo stilizujte na pravi način.

Poznato je da modni dodaci podižu utisak o izgledu, a ovi aksesoari za leto 2024. će transforimisati čak i jednostavan stajling.

Šta još ima moć da farmerke i basic majicu učini otmenim kao lep komad nakita ili da učini ležernu haljinu pogodnu za kancelariju kao tanak kaiš? Modni dodaci otključavaju mogućnosti u stilu na način na koji odeća to jednostavno ne može.

Imajući ovo na umu, pripremili smo vodič sa Nedelje mode. U nastavku pogledajte koji su najpopularniji aksesoari.

Aksesoari za leto 2024.

Svilena marama

Nemarno vezana oko vrata, u pletenici kose ili na dršci torbe: svilena marama prosto ima taj vintidž šarm koji toliko volimo. Uparite je uz monohromatski izgled ili sličan print ovog leta.

Ralph Lauren svilena marama

Bejzbol kape

Kada su u pitanju aksesoari za leto 2024. godine, bejzbol kape ne smemo zaboraviti. Ne samo što štite kožu i glavu od sunca, već i dodaju dozu misterije i ležerni obrt svakom izgledu.

Bally bejzbol kape

XL clutch torbe

Šta je bolje od clutch torbe koju možete samo da ponesete sa sobom. Pa, XL clutch torba. Prostrani i bezvremenski, ovakav model je kao stvoren da čuva neophodne sitnice svake dame sa stilom.

Peter Do XL clutch torbe

Tanak kaiš

Crni ili braon kaiš su klasični izbori ali u nijansama kao što su bordo, plava ili boja slonovače dodaje pravo interesovanje stajlingu. Ukratko, uz pantalone, suknje ili haljine, tanak kaiš ne bi trebalo da nedostaje, u slučaju da želite da postignete sofisticirani izgled.

Gucci kaiš

XL naočare za sunce

Aksesoari za leto 2024. godine su u XL veličinama. Isto važi i za naočare za sunce koje su ove sezone tako smele i fensi. Više nisu samo dodatak koji će zaštititi od UV zračenja, već i pravi stilski komad svake odevne kombinacije.

Chanel XL naočare za sunce

Frizure sa mašnom

S obzirom da balletcore dominira u 2024. godini, očekivalo se da će aksesoari za kosu sa mašnama postati pravi hit leta. Elegantni su i bezvremenski, a mogu podići utisak čak i najjednostavnije frizure, kao što su punđe ili pletenice.

Dior Frizure sa mašnom

Velike minđuše

Farmerke, bela majica, jakna i par baletanki. Da li nešto nedostaje da bi se bolje upotpunila prolećna odevna kombinacija? Par minđuša koje prate aktuelne trendove: one zato moraju biti velike i superupečatljive.

Velike minđuše

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate