1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Minimalističke letnje odevne kombinacije...

Minimalističke letnje odevne kombinacije u kojima ćete izgledati skupo

04. јун 2024.

| Miljana Momirović
Luksuz bez izuzetka.

Ako preferirate jednostavne, čiste krojeve, ove minimalističke letnje odevne kombinacije su estetika koja izgleda luksuzno bez truda.

„Manje je više“ je sinonim za minimalizam ali to ne znači da ne treba da osvežite garderober. Zapravo, modna kapsula za leto je u stvari odrabana letnja odeća koja se stilizuje u bezbroj odevnih kombinacija. Iako kvalitetni komadi jesu skuplji, zapravo ćete uštedeti novac jer se minimalističke odevne kombinacije mogu rotirati i nositi sezonama jer ne zavise od trendova.

U nastavku pogledajte ideje koje će podići minimalistički stil na viši nivo.

Minimalističke letnje odevne kombinacije

Letnje odevne kombinacije za posao

Zamenite blejzer nečim laganim, poput oversized košulje od prirodnog materijala koja može da vas rashladi tokom visokih temperatura. Stilizujte je sa elegantnom suknjom ili pantalonama i bezvremenskim aksesoarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Minimalistički stil na plaži

Odaberite bikini na vezivanje u elegantnoj nijansi braon boje i modernom heklanom haljinom kojoj ćete podići izgled na viši nivo. Uz to, ne možete da preskočite aksesoare kao što su šešir, kožne sandale i naravno naočare za sunce koje su uvek jednostavne za stilizovanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie von Behrens-Felipe (@mvb)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josefine Haaning Jensen (@josefinehj)

Letnje odevne kombinacije za izlazak

Nema boljeg vremena za nošenje slip haljine od spokojne letnje večeri. Jedino što vam je dodatno potrebno je svestrana i elegantna torba koja odgovara svakoj večernjoj prilici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Gago (@sandragago_)

Minimalističke letnje odevne kombinacije tokom vikenda

Bilo da vikend uključuje porodične obaveze, ležeran ručak sa prijateljima ili želite da posvetite popodne galeriji, minimalističke letnje odevne kombinacije koje uključuju set gornjeg i donjeg dela su najbolji izbor. Dostupni u različitim krojevima (gornji deo koji se vezuje oko vrata ili jednim ramenom) i teksturama (modalno, svileno, bouclé), ovaj elegantni set možete nositi odvojeno u gotovo beskrajnim kombinacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Gago (@sandragago_)

 

 

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate