1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Popularna odeća za plažu...

Popularna odeća za plažu 2024. godine, prema Nedelji mode

11. јул 2024.

| Miljana Momirović
Izgledi koji privlače pažnju.

Spremni da leto provedete sa stilom? Prva stanica: efektna odeća za plažu. Najbolje formule za stilizovanje donosimo direktno sa modne piste.

Modna kapsula za leto nije komplikovana: potrebni su vam, između ostalog, privlačni kupaći kostimi, nostalgične sandale i aksesoari koji će upotpuniti izgled. Za stilizovanje letnje odevne kombinacije, kao i za sve ostalo, potrebna je priprema. U nastavku potražite inspiraciju sa Nedelje mode.

Odeća za plažu 2024. sa Nedelje mode

Prozračne, otkopčanje košulja-haljine preko bikinija bile su česta tema kada je u pitanju Nedelja mode. Alberta Ferretti to radi najbolje.

Odaberite bilo koji od pogleda ispod i oblačenje za plažu će biti povetarac.

odeća za plažu

Alberta Ferretti

Modna pista brenda Michael Kors bila je lekcija o tome kako stilizovati jednodelni kuoaći kostim (kaiš i providne suknje su ključni).

odeća za plažu

Michael Kors

Monohromatske letnje odevne kombinacije u beloj boji nisu ništa novo ali Valentino pokazuje kako ih podići na viši nivo.

odeća za plažu

Valentino

Ko kaže se odeća za plažu nosi isključivo u svetlim tonovima? Hermes je predstavio paletu tamnocrvenih kreacija od glave do pete – i obožavamo ih.

odeća za plažu

Hermes

Gabriela Hearst pokazuje kako se nosi bikini ispod haljine za plažu. Providni modeli nikada nisu bili poželjniji i lakši za stilozovanje.

odeća za plažu

Gabriela Hearst

Vreme je da se ovogodišnja odeća za plažu nosi sa stilom. Inspirišite se predlozima i spremni ste za fotografisanje – uz koktel, na plaži, u popodnevnoj šetnji…

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate