1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Letnje haljine za niske...

Letnje haljine za niske žene u kojima ćete izgledati vitko

24. мај 2024.

| Miljana Momirović
Ni vama nije do pantalona? Izvolite rešenje za haljine, čak i ako niste viši od 160cm.

Ako želite da vizuelno izdužite figuru, potražite ovakve letnje haljine za niske žene. Štikle nisu jedini izbor za stilizovanje, otkrivamo 3 formule.

Čim kalendar pokaže maj, najčešće se oslanjam na letnje haljine. Prozračne su, ne zahtevaju mnogo truda oko stilizovanja i tako su svestrane. Neću da lažem, volim ih jer se mogu nositi tokom celog dana: od kancelarije do romantične večere sa partnerom. Ipak, kako sam visoka svega 160cm, shvatila sam da u nekim haljinama izgledam još niže – i čak punije.

Bez brige, pronašla sam formulu za stilizovanje i modele za niske žene u kojima ćete izgledati zanosno, bez obzira na tip građe.

Koje su najbolje haljine za niske žene?

Mini haljine za niske žene

Kada su u pitanju mini haljine, pronalaženje modela za niske žene može biti izazivno. Ako je kroj predugačak (blizu kolena), mogli biste izgledati još niže – što verovatno ne želite. Međutim, ako je model prekratak, možda vam neće biti tako udobno. Mini haljine su idealne za leto uz sandale ili patike ali najbolje je da se odlučite za neku „zlatnu sredinu“ u mini dužini.

midi haljine za leto

Tory Burch

Midi i maxi letnje haljine

Ako ste niži od 160cm, onda znate da neke midi ili maxi haljine nisu uvek dobro rešenje. Sigurno ne želite da se izgubite u slojevima i slojevima tkanine. Ipak, s obzirom na njihovu svestranost, one su bolji izbor od mini haljine. Najbolji deo? Zahtevaju malo ili nimalo stilizovanja.

mini haljina za niske devojke

Giambattista Valli

Kako stilizovati letnje haljine?

Jednom kada u modnoj kapsuli imate nekoliko haljina koje stoje kao salivene, možete ih stilizovati u brojnim varijantama. U nastavku pogledajte tri proverene kombinacije za niske žene.

Haljina sa kožnim sandalama

Jednostavan izbor sandala stilizovan sa pletenom torbom i šeširom povezaće ceo izgled. Ovakva odevna kombinacije je kao stvorena za šetnje parkom ili romantični dejt u bašti kafića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aïda BADJI (@aidabadji_)

Letnje haljine sa štiklama

Ako se oblačite za formalnu priliku, odlučite se za efektne aksesoare: torba sa perlama. Sama po sebi fokusna tačka lako se stilizuje sa potpeticama i haljinom po izboru. To je letnji stajling koji je savršen za izlaske ili rezervaciju u restoranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordan (@cupofjordy)

Haljine za niske devojke i minđuše

Nikada ne potcenjujte moć nakita – posebno kada želite da podignete izgled jednostavne haljine. Ogrlica ili minđuše će dodati ličnost čak i basic stajlingu. Upotpunite to tako što ćete na ramenu nositi omiljenu XL torbu, što će vam dobro doći ako imate obaveze u gradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janelle Lloyd (@waityouneedthis)

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate