1. Home
  2. /
  3. Magazin
  4. /
  5. Šta vas očekuje u...

Šta vas očekuje u novom broju MARIE CLAIRE-a? Listamo izdanje maj/jun 2024!

15. мај 2024.

| Miljana Momirović
Kreativna energija se probudila i pomeramo granice stvaralačkog zanosa, otkrijte priče žena koje su se usudile da promene tok svoje karijere i života

SPECIJAL AKESOARI

Donosimo vam veliki pregled modnih detalja koje možete kupiti kod nas. Vladaju nežne pastelne nijasne, jarke oranž i pink, ali i neprolazna bela. Teksture? Zaljubljeni smo u efekat rupičaste kože (a izgleda i svi dizajneri aksesaoara).

BREND ZA SVE GENERACIJE

Ekskluzivno za srpsko izdanje Marie Claire magazila sa Jelenom Karakaš razgovarale su osnivačice modnog brenda Bernadette Bernadette and Charlotte de Geyter.

BIRAM DA CVETAM

One su napustile sigurne utabane staze životnog puta i odrekle se dobro plaćenih poslova kako bi istražile svoje pasije. Upoznajte žene koje idu napred bez zadrške, priču donosi Aleksandra Petrovski.

MIRISNI BUKET

Donosimo pregled novih parfema koji su bazirani na mirisima cveća, osvojiće vas svojim delikatnim aromama. Plus, oduševiće vas ilustracije Isidore Tomić.

LOKALNO & NAJBOLJE

Ena Jović je sa nama podelila koji su to njeni favoriti kada su u pitanju proizvodi malih lokalnih brendova. Hvatajte beleške!

KUĆA GDE STANUJE VEČNO LETO

Inspiracija je tu! Svoje enterijere presvlačimo u boje i teksture koje nedvosmisleno asociraju na tople dane.

RECEPT ZA FINU DOKLICU

Ekskluzivno za srpsko izdanje magazina Marie Claire fotografkinja Lucy Laucht objašnjava šta nas sve čeka u njenoj knjizi „Il Dolce Far Niente“ koja izlazi ovog leta.

PUTOVANJE KA HEDONIZMU

Aleksandra Vučković nas vodi sa sobom put magične Toskane i nesebično nam poklanja svoje savete i preporuke.

Magazin Marie Claire za maj/jun 2024. pronađite od 15. maja na svim kioscima.

Nastavite da čitate