1. Home
  2. /
  3. Magazin
  4. /
  5. U Parizu je održan...

U Parizu je održan veliki internacionalni Marie Claire seminar

28. јун 2024.

| Miljana Momirović
87 godina duga tradicija.

Marie Claire porodica iz godine u godinu raste, a ovog puta se na godišnjem sastanku pojavio 31 predstavnik izdanja širom sveta, koliko i postoji izdanja.

Još od samog osnivanja 1937. godine ovaj koncept je privukao veliku pažnju, a danas 87 godina kasnije, snaga brenda je nikada jača. To je potrvdilo iskustvo okupljenih urednica i urednika u okviru Marie Claire seminara, koji su razmenili svoja iskustva na lokalnim tržištima.

marie claire seminar

Tokom dva dana intenzivnog rada, održano je preko 25 panela i predstavljanja dobrih praksi. Upoređeni su trendovi na lokalnom i globalnom nivou i postavljene su smernice sa pravac sadržaja svih Marie Claire izdanja na svetu.

Pored urednica koje su predstavile svoje najbolje ideje, tu su bili i brojni gosti govornici koji su ponudili svoje viđenje sveta i odgovor na to gde je svet medija i kulture krenuo u modernom svetu.

internacionalni Marie Claire seminar

Zaključak seminara je da povezivanje ključna karika koja će učiniti ovaj svet boljim mestom za život, a upravo skretanje pažnje na važna pitanja i kontinuirana saradnja stvoriće još bezbednije okruženje za žene širom sveta. Pogledajte digitalni izveštaj sa Marie Claire seminara.

Nastavite da čitate