1. Home
  2. /
  3. Magazin
  4. /
  5. Samsung Galaxy AI –...

Samsung Galaxy AI – Nova era mobilnih telefona stigla i u Srbiju

01. фебруар 2024.

| Stana Luković
AI pojačava skoro svako iskustvo na Galaxy S24 seriji

Beogradski Sava Centar je sinoć, uz pesme Bajaga i instruktora, bio mesto značajnog događaja za tržište mobilnih telefona – predstavljena je dugo očekivana Samsung Galaxy S24 serija!

Samsung Galaxy AI

Saša Knežević

Uz oduševljenje gostiju, koji su prvi na domaćem tržištu imali priliku da isprobaju ove inovativne uređaje, čini se da je Galaxy S24 serija spremna da nas uvuče u potpuno novu eru mobilnih telefona. A šta je ono što je izazvalo toliku pažnju?

Samsung Galaxy AI

Saša Knežević

Ovaj AI pojačava skoro svako iskustvo na Galaxy S24 seriji, od postavljanja novog standarda za pretragu koji će promeniti način na koji korisnici Galaxy uređaja otkrivaju svet oko sebe, preko  maksimalnog uzdizanja kreativne slobode pomoću Galaxy ProVisual Engine-a, do komunikacije bez prepreka sa inteligentnim prevodom teksta i poziva.[1]

Ako ste ikada želeli da zabeležite svoje najbolje trenutke na originalan način, ovo je vaša prilika!

Samsung Galaxy AI

Saša Knežević

„Pre tačno dve nedelje u San Hoseu smo predstavili budućnost telekomunikacija u vidu naše nove S24 serije uređaja, ali i Galaxy AI-a. Ovim jedinstvenim spojem hardvera i softvera ponovno smo podigli lestvicu inovacija i na tržište doneli novo i jedinstveno korisničko iskustvo potpomognuto veštačkom inteligencijom“, rekao je Pavle Zobundžija, direktor sektora mobilnih komunikacija   u Samsung Electronics Adriatic i predstavio zvezde večeri – Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra.

Na promociji je istaknuto da je ovo početak treće etape mobilnih telefona. Prva je bila početak korišćenja interneta na pametnim telefonima, druga etapa bila je ugrađivanje vrhunskih sistema kamera, a Samsung Galaxy S24 pokreće treću etapu, a to je etapa veštačke inteligencije na mobilnim telefonima.

Samsung Galaxy AI

Saša Knežević

Veče puno uzbuđenja završeno je sa porukama da, uz pomoć veštačke inteligencije, ljudi imaju moć da transformišu budućnost na bolje.

Sada, više nego ikada, svet je doslovno u vašim rukama!

Samsung Galaxy AI

Saša Knežević

Više o ovim uređajima možete naći na linkovima:

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24-ultra/

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s24/

[1] Dostupnost može zavisiti od zemlje i tržišta.

Izvor slike: Saša Knežević