1. Home
 2. /
 3. Lifestyle
 4. /
 5. Odnosi
 6. /
 7. Tajne sekstinga: Postanite ekspert...

Tajne sekstinga: Postanite ekspert u onlajn zavođenju

17. април 2024.

| Snežana Vranić
Sve što treba je malo mašte...

Danas su se igre zavođenja (bar početnog) prebacile u digitalni svet. Zato je način na koji se dopisujete sa nekim takođe veoma važan. Ovi saveti za seksting vam mogu pomoći da zagolicate maštu.

Naravno, prvo i osnovno pravilo kod sekstinga je da budete veoma oprezni sa kim se dopisujete.  Međutim, seksting i seks aplikacije su umetnost 21. veka. Bez obzira da li se tek viđate sa nekim ili ste dugo u vezi, slanje prljavih tekstova je jedan od najzgodnijih načina da pokažete nekome da ga želite što pre.

Saveti za seksting koji će vas opustiti

Seksting može biti zanimljiv način da se povežete sa partnerom na drugom nivou, ovo i podstiče poverenje. Ovo je takođe i zabavan način za podizanje raspoloženja,a ujedno i pokazujete partneru da mislite na njega.

Međutim, za neke je seksting poprilično zastrašujuć, naročito ako vam je prvi put ili je prošlo već neko vreme. Postoji strah da ćete reči nešto čega će vas biti sramota, pa je važno da stvorite okruženje u kome će vam biti prijatno. U ovom slučaju bi najbolje bilo da sse prisetite prošlih uspomena ili da govorite o tome gde želite da vas dodiruju i da odatle počnete. U svakom slučaju, nema potrebe da budete nešto što vi niste. Seksting može biti i u stvaranju fantazije, a ne postizanje orgazma. Takođe, to mogu biti klipovi, glasovne beleške, fotografije (bez lica, za svaki slučaj), ali naravno sve zavisi od toga koliko ste slobodni i koliko poverenje imate u drugu osobu.

Uspostavite saglasnost, granice i očekivanja unapred

Pre nego što pritisnete „pošalji“, prva stvar koju treba da uzmete u obzir je saglasnost i nivo udobnosti vašeg partnera. Ako niste sigurni da je to nešto što bi njima prijalo, prvo uspostavite granice. Razgovor unapred postavlja očekivanja, a zatim omogućava nekom da zakoči ako se čini da nešto pređe granicu. Dakle, ako druga osoba istakne da im nešto ne prija, onda treba da se zaustavite.

Počnite polako i ne žurite sa procesom

Kada je u pitanju seksting nema potrebe da žurite. Vaše reči uopšte ne moraju da budu vulgarne. Dovoljno je da napišete nešto poput: „Samo želim da te poljubim polako u vrat dok ne dođem do tvojih usana..“ ili: „Prošla noć je bila neverovatna. Ti tačno znaš kako da me dodirneš…“ Ovo je zaista jednostavno, nije previše eksplicitno, a istovremeno je veoma seksi.

Opišite šta tačno radite

Može biti zastrašujuće ući u žestok razgovor putem dopisivanja, pogotovo ako to nikada ranije niste radili. Ali to bi moglo biti jednostavno kao da gledate oko sebe i koristite detalje da naslikate seksi sliku. Početak je najzastrašujući deo velog procesa. Opišite šta nosite, šta radite ili šta biste želeli da radite kasnije. Takođe, ulepšavanje nije zabranjeno. Možete da kažete da ste goli u krevetu iako možda čitate knjigu u pidžami. Vaš partner ne zna razliku.

Istražite šta je to što vas oboje uzbuđuje

Ako vas uzbuđuje opisivanje svog donjeg rublja ili kako planirate da koristite jezik, niste sami. Mnogi ljudi imaju problema da razviju veštine ovakvog dopisivanja što ih ponekad sprečava da uopšte i pokušaju. Međutim, istraživanje šta tačno volite ili ne volite je najbolji način da započnete razgovor sa svojim partnerom. Bilo da se radi o određenom položaju u seksu ili erogenoj zoni, pokušajte da budete konkretni. Opišite svoju neostvarenu fantaziju ili jednostavno šta vas privlači kod partnera. Šta vas uzbuđuje kod njih? Šta biste želeli da im radite?

Ako imate blokadu, koristite inspiraciju iz erotičnih medija

Ako imate problem da sami smislite seksi ideje, uzmite ideju od erotskih romana ili sličnih medija. Izloženost erotskim materijalima često može biti odlična za proširenje seksualnog dijaloga. Osim toga, možda neka scena seksa u filmu može biti uzbudljiva. Ako ste nervozni, možete slikati stranicu iz knjige i pitati partnera šta misli o tome.

Ideje i saveti za seksting

Postoje fraze koje su uvek seksi i uz koje imate velike šanse da seksting bude uspešan. Evo nekoliko primera, pa možete koristiti kao početnu ideju ako niste sigurni kako da započnete.

 • Pošalji selfi kad možeš. Želim da vidim te usne koje ću kasnije ljubiti.
 • Postajem vlažna za svojim stolom, jer sve o čemu mogu da razmišljam je kako si me sinoć dodirivao.
 • Kada zatvorim oči, sve što mogu da zamislim si ti na sebi.
 • Molim te budi go/gola kad dođem kući.
 • Danas se osećam pod stresom i mislim da mi treba malo olakšanja u vidu tvog jezika po celom [genitalnom području].
 • Šta biste uradili smo u spavaćoj sobi i da smo goli u krevetu?
 • Znaš šta bi me napalilo? Da smo večeras na sastanku i da se ponašamo kao stranci, a onda si me odveo kući i imao kao da je prvi put.
 • Možeš da se dodiruješ, ali nemoj da svršiš dok ne dođem kući.
 • Pričaj mi o svojoj omiljenoj fantaziji da bih je mogla pretvoriti u stvarnost.
 • Šta te kod mene najviše pali?
 • Možete poslati fotografiju poze koju želite uz opis: „Sledeći put“.
 • Kad bi samo mogao da vidiš šta trenutno nosim… svilenkasto je i ide do vrha moje butine. Ne obraćaj pažnju na greške u kucanju… kucam jednom rukom.
 • Želim da mi vežeš ruke iza glave i da me ližeš po celom telu.
 • Kad budem blizu orgazma, želim da prestaneš i nateraš me da molim za to.

 

 

Izvor slike: Deagreez/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate