1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Odnosi
  6. /
  7. Predigra za bolji seks:...

Predigra za bolji seks: Ove ideje će dodatno začiniti stvari

21. март 2024.

| Snežana Vranić
Treba vam samo želja...

Predigra može da bude veoma uzbudljiva i da učini seks još boljim i vatrenijim. Međutim, koja je najbolja predigra za bolji seks?

Šta ima bolje od ušukane večeri sa svojim partnerom? Svejedno je da li ste za opušteno romantično veče za dvoje na kauču ili biste da podignete strast na viši nivo. Ovih nekoliko ideja mogu da budu veoma zanimljive, a seks može biti bolji nego ikad.

Predigra za bolji seks: Isprobajte nove stvari

Maženje uz film

Ovo je možda zvuči kao obična i klasična ideja, ali je popularna s razlogom. Ima nešto uzbudljivog i romantičnog u tome da se sakrijete pod ćebe koje je osvetljeno samo ekranom bilo kog filma koji ignorišete. Ako ste zaista zainteresovani za ono što se prikazuje na TV-u, izaberite nešto romantično ili nešto što će podići erotično raspoloženje.

Predigra za bolji seks: Koristite igračke

Nije tajna da seksualne aktivnosti para koji je dugo zajedno može da zapadne u rutinu, pa uneti nekoliko noviteta i nije tako loše. Čak i ako već imate iskustva sa seks igračkama, ovo može biti dobar način da ponovo unesete vatru u spavaću sobu. Postoji niz stvari koje možete da isprobate kao što su vibratori, igre vezivanja ili bilo šta što vam se učini zanimljivim.

Isprobajte nova mesta za seks

Da, spavaća soba jeste najsigurnija i najprirodnije mesto za ovakve igre. Međutim, ako ste oboje voljni da isprobate nešto novo, začinite stvari i isprobajte seks na novom mestu. Ukoliko ste zainteresovani za igru sa hranom, pomerite mesto vođenja ljubavi u kuhinju. Ako želite da isprobate uzbudljive poze u sedećem položaju, onda dnevna soba može da bude dobar izbor. Ako se odlučite za kupatilo i tuš, onda morate da budete oprezni da se ne povredite.

Izvor slike: g-stockstudio/ GettyImagesPlus

Nastavite da čitate