1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Odnosi
  6. /
  7. Saveti za oralni seks:...

Saveti za oralni seks: Podignite igru na viši nivo uz ove trikove

18. мај 2024.

| Snežana Vranić
Male stvari mogu zadovoljstvo učiniti boljim...

Oralni seks je često deo predigre i može da bude veoma uzbudljivi. Međutim, ako želite da obradujete vašeg partnera, ovi saveti za oralni seks će vam biti zlata vredni.

Naravno, oralni seks ne mora biti samo predigra, već može biti i glavni događaj večeri (ili bilo kog dela dana). Iako se čini da tu nema mnogo toga osim tipične stimulacije genitalija ustima i rukama. Međutim, to baš i nije tako.

Saveti za oralni seks: Ovo će pojačati zadovoljstvo

Bez obzira da li smatrate da ste ekspert na ovom području ili samo želite da promenite neku rutinu u koju ste upali, učenje novih saveta, tehnika i opcija za oralni seks će se uvek pokazati korisnim.

Promenite položaj

Poze u seksu ne moraju biti rezervisane samo za penetraciju. Samo promena poza može učiniti stvari mnogo zanimljivijim. Kada je u pitanju davanje oralnog seksa ženskoj osobi, ovo je najčešće poza gde osoba leži na leđima sa raširenim nogama. U drugom slučaju partner koji daje oralni seks muškarcu najčešće kleči ispred partnera.

Međutim, promena položaja može da učini doživljaj sasvim drugačijim. Na ovaj način možete poboljšati i promeniti senzacije, uglove i vizuelne prikaze koje obično doživljavate kada se posvetite svom partnerom. Možete isprobati poze u kojima jedan primalac oralnog seksa sedi ili stoji iznad glave partnera koji leži na krevetu. U svakom slučaju, malo istraživanja nije na odmet.

Saveti za oralni seks: Koristite seks igračke

Seks igračke postoje samo da biste iskusili zadovoljstvo, a oralni seks ima istu svrhu. Uključivanje igrački u akciju tokom oralnog seksa je sjajan način da ubrzate tempo i da se igrate sa potpuno novim senzornim elementom. Korišćenje vibratora može biti efikasno u oba smera. Naravno, za vaginu postoji niz igračaka koje stimulišu klitoris i vaginu, ali vibrator možete upotrebiti i prilikom stimulacije penisa. Samo ga prislonite uz koren penisa dok dajete oralni seks. Međutim, možete zamoliti partnera da koristi igračke na vama dok ga oralno zadovoljavate.

Zvučni efekti mogu imati jak efekat

Ovo se ne odnosi samo na zvuke zadovoljstva ili davanja smernica partneru (što je svakako važno), već i o šapatu i stenjanju ili drugim sličnim stimulativnim zvukovima. Čujni uzvici uživanja oba partnera mogu produbiti vašu vezu i podsetiti vas da vaš partner uživa u tome i da se osećate dobro. Ovo je naročito efikasno ako je partner blizu vrhunca, a zvukovna stimulacija će učiniti orgazam jačim.

Saveti za oralni seks: Igrajte se temperaturom i teksturom

Činite oralni seks vrelijim tako što ćete malo ohladiti stvari. Ukoliko držite kocku leda u ustima pre nego što započnete oralni seks, osetićete peckanje na uzbudljiv  i neverovatan način. Neki ljudi koriste med i šlag kako bi se poigrali sa teksturom i ukusom. Ipak, ovo može iziritirati intimne delove. Ali možete koristiti i lubrikant sa ukusom koji će vam pružiti ukus zadovoljstva.

Zadirkujte partnera

Iščekivanje može biti veoma jak stimulans. Počnite od njihovog vrata, spustite se do grudi, stomaka i butina u usporenom snimku. Usnama i jezikom dodirujte sve površine njihovog tela osim tamo gde oni to žele. Ovo će pojačati prijatne senzacije kada konačno uspostavite kontakt sa penisom ili klitorisom. Dah je takođe veoma moćno sredstvo ako želite da se koristite ovom tehnikom.

Izvor slike: doble-d/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate