1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Odnosi
  6. /
  7. Najbolje kamasutra poze koje...

Najbolje kamasutra poze koje će začiniti vaš seksualni život

27. март 2024.

| Snežana Vranić
Ovo je nešto što morate isprobati...

Kamasutra je drevni indijski vodič kroz umeće vođenja ljubavi. Najbolje kamasutra poze su upravo one koje će učiniti vaš seksualni život veoma uzbudljivim.

Svejedno da li ste upali u rutinu ili jednostavno volite da eksperimentišete. Ove kamasutra poze obećavaju da će začiniti vaš seksualni život i učiniti ga posebno zanimljivim.

Najbolje kamasutra poze koje morate isprobati

Kamasutra je prastari indijski tekst na sanskritu koji nas uči o svemu od seksualnog samopouzdanja do emocionalnog ispunjenja. Uprkos tome što su napisane hiljadama godina ranije, poze koje nudi kamasutra su i danas veoma popularne jer vas uče da istražujete sopstveno seksualno blagostanje.

Plug poza

Plug poza je je lakša i ugodnija verzija kolica. U ovoj pozi partnerka leži na stomaku na krevetu sa gornjom polovinom oslonjenom na krevet, dok su noge van kreveta i ravno iza vas. Partner je između vaših nogu i podupire vašu donju polovinu butinama. Ovaj položaj je veoma uzbudljiv jer dok žena zateže mišiće nogu to zateže i vaginu dajući osećaj da je i penis više stegnut. Kada doživite orgazam u ovom položaju, vaši mišići se stežu još jače što rezultira intenzivnijim osećajem.

Poza jahača

Ovo je u osnovi kaubojka, ali je žena veoma fleksibilna i možete se okrenuti u suprotnom pravcu. Možete se prebacivati sa uspravnog sedenja kako bi on imao bolji pogled ili se prosto u potpunosti stopiti sa telom vašeg partnera. Ovo je sjajna poza jer imate kontrolu da se nagnete onako kako želite.

Najbolje kamasutra poze: Amazonka

Partner leži na leđima i privlači kolena do grudi šireći noge i oslobađajući pristup penisu. Vi potom čučnete na njega i pomerate se napred nazad. Ova poza možda zvuči bizarno, ali kada je jednom isprobate, neće vam biti žao.

Poza žabe

Ova poza veoma podseća na doggy stil, ali umesto da budete na rukama i kolenima, vaše ruke leže ravno, što vam omogućava da ceo prednji deo tela oslonite na krevet sa guzom u vazduhu. Na ovaj način su njegove ruke slobodne za dodatnu stimulaciju.

Poza heroja

Partnerka leži na leđima, a gležnjeci su vam što višlje uz uši dok on prodire u vas. Ako vam je teško da držite noge, partner vam u tome može pomoći. Ovo je savršena poza za stimulaciju G tačke jer će se njegov penis trljati direktno o vašu G tačku.

Najbolje kamasutra poze: Spooning

Ovo je jedna od najpopularnijih poza jer je istovremeno veoma intimna, a omogućava lagan prodor. Ova poza takođe nudi seksualnu jednakost. Dok oboje možete da diktirate tempo, njegove ruke su slobodne, pa ga možete ohrabriti da se igra sa vama dok to radite kako bi vaš orgazam došao lakše.

Poza zvezde

Ležeći na leđima, razmislite o misionarskom položaju. Držite jednu nogu savijenu dok vam je druga noga ispružena na krevetu. On treba da kleči između partnerkinih nogu dok mu je jedna noda savijena ispod vaše savijene noge, a druga se savija oko vaše ispužene noge i na taj način pravite oblik zvezde. Ovo je odlično za duboku penetraciju G tačke, a takođe partner može da stimuliše vaš klitoris.

 

Izvor slike: Vasyl Dolmatov/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate