Recept za bezglutenske kiflice: Mekane kao duša
Tope se u ustima...
30. maj 2024.
| Snežana VranićUkoliko ste na bezglutenskoj ishrani onda znate koliko je teško naći burek bez glutena. Ipak, do sada smo već navikli da sve pravimo sami.
Čak i ako ste navikli na bezglutensko brašno i testo, znate da ne polazi baš uvek sve jednostavno za rukom i da se naravno ovo brašno razlikuje od onog na koje ste navikli. Ovo je posebno slučaj ako ste novi u bezglutenskoj ishrani. Ipak, ne očajavajte, nakon nekoliko propalih pokušaja i promašenih recepata, pronaći ćete onaj pravi i uživaćete u svemu kao i do sad.
Ukoliko radije koristite Nutrifree brašno, možete isprobati ovaj recept:
Snežana Vranić je autorka koja vrlo rado istražuje teme zdravlja i gastronomije, što je prešlo i u njen profesionalni angažman. Međutim, njeno polje interesovanja obuhvataju i teme povezane sa astrologijom, kao i razumevanjem međuljudskih odnosa. Snežana je aktivan autor i na portalu lepotaizdravlje.rs.
Izvor slike: Ryzhkov/GettyImagesPlus
Tope se u ustima...
Ako volite piletinu iz rerne, sigurno želite da znate kako da ona bude savršeno meka...
Svet vina prepun je tajni
Ili bar prvu nagradu po ukusu norveškog plivača...
Evo gde treba da idete...
Lokalni ukusi koje ne smete propustiti...
Spoj neobičnih ukusa je svakako privukao pažnju..