1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Enterijer
  6. /
  7. Francuska dekoracija koja izgleda...

Francuska dekoracija koja izgleda skupo: Luksuz u nekoliko koraka

03. април 2024.

| Snežana Vranić
A i veoma jeftino...

Kada je u pitanju uređenje doma, detalji su veoma važni. Francuska dekoracija koja izgleda skupo može mnogo toga da izmeni u prostoriji.

Nema potrebe da menjate sav svoj nameštaj kada želite malo promene u svom domu. Tajna je u sitnicama, posebno ako težite francuskom stilu. Nekoliko promišljenih dodataka može učiniti velike razlike u vašem domu. Ovo su veoma jednostavni trikovi koji će učiniti vaš dom luksuznim.

Francuska dekoracija koja izgleda skupo

Dodajte šik tacnu vašem stočiću za kafu

Svima je potreban poslužavnik za postavljanje stvari kao što su časopisi, daljinski upravljači i podmetači za stočiće za kafu. Odaberite veliku tacnu na koju može da stane i navedeno, ali je ujedno i veoma praktična za postavljanje predjela. Mermer ili ratan će uvek biti u modi.

Koristite pepeljare za sveće

Čak iako niste pušač, sigurno imate nekoliko pepeljara. Vintage kristalne pepeljare izgledaju apsolutno divno sa svećama. Možete ih držati na noćnom ormariću, radnom stolu i stoliću za kafu. Ovaj jednostavan dodatak će učiniti prikaz sveća jedinstvenim. Njih lako možete naći i na pijacama starih stvari.

Izbacite papirne podmetače

Ti papirni podmetači koje držite na stolu mogu podsećati na noćne izlaskem, ali nisu preterano šik. Iako ne morate da ih izbacite zauvek. Međutim, odgovarajući set podmetača može da mnogo utiče na izgled vašeg prostora. Danas postoji toliko modela da ćete lako pronaći nešto što se uklapa u ceo prostor.

Francuska dekoracija koja izgleda skupo: Koristite šibice kao dekor

Kolekcija šibica može da izgleda veoma zanimljivo kao dekor. Sve što treba jeste da sakupite veći broj kutija šibica i izložite ih u posudici za slatko. Ovo je zanimljiv detalj koji će izgledati veoma šik, a usput će vam biti nadohvat ruke da biste upalili te sveće u pepeljarama.

Koristite šolje za džulep za skladištenje

Ovaj tip šolja su sjajna alternativa za držanje olovaka ili četkica za šminku. Lako ih možete pronaći u prodavnicama, a to je savršen način da obične stvari učinite malo elegantnijim i da ceo dekor dignete na viši nivo.

Pronađite neke slatke peškire za ruke

Ne morate da pravite nikakve glomazne promene u kupatilu, dovoljno je da iskoristite male šarmantne peškire za ruke. Oni mogu mnogoo da kažu o vašem domu, a sa njim će sigurno svako doći u dodir.

Francuska dekoracija koja izgleda skupo: Odaberite lampu sa abažurom

Abažuri sa printom imaju veliki uticaj zahvaljujući popularnosti grandmilenijumske estetike dizajna. Ako imate stonu ili podnu lampu koji bi trebalo osvežiti, razmislite o zanimljivom abažuru.

Ostavite umetničke fotografije naslonjene na štafelaj

Ovo ima pravu francusku energiju. Što biste kucali eksere u zid. Možete jednostavno da oslonite umetničko delo na štafelaj i da to izgleda veoma luskuzno. Ako nemate štafelaj, možete ih nasloniti da policu za knjige ili kamin.

Nabavite originalnu umetnost

Naravno, to ne mora da znači da treba da date čitavu platu na to. Obratite se lokalnim umetnicima ili otiđite na lokalnu pijacu i pronađite umetničko delo koje će se uklopiti u vaš prostor i učiniti ga zanimljivim.

Izvor slike: VeranikaSmirnaya/GettyImagesplus

Nastavite da čitate