1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Enterijer
  6. /
  7. Neutralna trpezarija Kajli Džener...

Neutralna trpezarija Kajli Džener sa stilom i karakterom

30. јун 2024.

| Miljana Momirović
Estetika bez zamerke.

Oslanjajući se i na minimalizam i na tradicionalni stil, trpezarija Kajli Džener je pravi primer vizuelno zanimljivog prostora sa teksturnim elementima.

Neutralna trpezarija Kajli Džener

Nedavno je na TikTok profilu podelila kako sa sinom peva ABC dok sede za trpezarijskim stolom. Na pravi Džener način, trpezarija je elegantna, sofisticirana, sa sivim foteljama koje se nalaze za glatkim, kamenim stolom. Drvene činije donose pravi dodir prirode u savremeni prostor.

@kyliejennerfrom the creators of rise and shine

♬ original sound – Kylie Jenner

Dekoracija neutralne trpezarije

Dekoracija neutralnim bojama nije ništa novo ali dizajneri enterijera kažu da je odličan izbor za napredovanje palete boja.

„Prirodan trpezarijski prostor, koji karakterišu meke nijanse, organski materijali i minimalistički dizajn, odiše mirnim i privlačnim ambijentom“, kaže dizajnerka Nina Lihtenštajn. „Neutralna paleta boja – koja se sastoji od nijansi bele, bež, sive i mekih zemljanih tonova – stvara pozadinu koja deluje i ekspanzivno i umirujuće. Ova jednostavnost omogućava fokusiranje na formu, teksturu i suptilne detalje, čineći trpezariju mirnim povlačenjem od užurbanosti svakodnevnog života.“

„Uključite različite teksture da biste dodali dimenziju“, kaže ona. „Kombinujte završne obloge od prirodnog drveta sa tkanim podmetačima, platnenim stazama za stolove i keramičkim posuđem. Teksturirani zidni tretmani, kao što su tapete od lajsne ili trave, takođe mogu poboljšati taktilnu privlačnost. Suptilni uzorci u neutralnim tonovima mogu stvoriti vizuelnu intrigu bez preopterećenja prostora.“

Trpezarija sa prirodnim elementima

Kao što je Kajli Džener uradila implementacijom drvenih činija, unošenje delova inspirisanih prirodom može doneti harmoniju u savremeni prostor.

„Unesite spoljašnjost sa elementima poput saksijskih biljaka, svežeg cveća i botaničkih centralnih delova“, kaže Lihtenštajn. „Veliki drveni trpezarijski sto sa živopisnom završnom obradom mogu uzemljiti prostoriju organskom lepotom.“

Na kraju, dekorativni predmeti u trpezariji dodaju lični dodir i karakter koji nije teško ponoviti. Pronađite elemente koji upotpunjuju priču, igrajte se i rotirajte predmete bez grancia.

Izvor slike: Dimitrios Kambouris/Staff/GettyImagesEntertainment