1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Enterijer
  6. /
  7. Rustična dnevna soba Džulije...

Rustična dnevna soba Džulije Roberts: Drvo u najboljem izdanju

21. мај 2024.

| Snežana Vranić
Vanvremensko, izdržljivo i održivo...i fantastično!

Rustična dnevna soba Džulije Roberts je pravi primer stila koji će trajati doživotno, pa nije čudo što su fanovi oduševljeni njenim životnim prostorom.

Životni prostor poznate glumice i miljenice publike Džulije Roberts (Julia Roberts) je prepun  trendovskih materijala, a dizajneri su se usaglasili da će ovaj izgled trajati doživotno.

Dnevna soba Džulije Roberts oduševila sve

Jedan od najvećih trendova kada su u pitanju materijali 2024, svakako je neutralno i neobojeno drvo. Iako je u poslednjih nekoliko meseci primećen porast organskih, zemljanih kuhinja kod poznatih ličnosti poput Zendaje (Zendaya) i Metju Mekonahija (Matthew Mcconaughey), ovoga puta je ovaj trend izašao van okvira kuhinje i to kod Džulije Roberts.

Vanvremensko, izdržljivo i održivo

Ovakvi opisi kvaliteta ne odgovaraju svakom prostoru, ali su svakako poželjni, a definitivno su prisutni u domu Džulije Roberts. Ona je na svom Instagram profilu podelila ugao svoje dnevne sobe gde se drvo vidi u izobilju. Od drvenih podova u nijansama oraha do vrata dubljih tonova, dom miljenice publike je primer dobro iskorišćenog ovog materijala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)


Ove godine, siva pada u nemilost jer odbijamo bilo šta što je klinički ili hladno u potrazi za toplim, udobnim paletama. Prirodno i svetlo drvo će vladati za naše podove u narednoj godini.

Drvo je glavni trend ove godine

Svetski stručnjak Nil Bradam (Neel Bradham), CEO u Paradoru, je prokomentarisao da je primetan porast prirodnih i svetlih tonova drveta. On sugeriše da se uspon svodi na našu želju da unesemo spoljašnjost u naše domove i povežemo se sa prirodnim okruženjem.

Konstruisano drvo ima veoma prirodan, topao osećaj sa organskim uskovitlanim šarama i varijacijama boja koje odgovaraju širokom spektru enterijera – od modernog do tradicionalnog i rustičnog seoskog stila. Svaka daska je jedinstvena, pružajući posebno organski izgled i osećaj.

Međutim, ako želite da izimitirate pod kakav ima dnevna soba Džulije Roberts, alternativa bi bila laminat. On je isplativ, dolazi u različitim prirodnim završnim obradama i može da izdrži veliki promet uz vrlo minimalnu štetu.

Izvor slike: Phillip Faraone / Stringer/GettyImagesEntertainment