1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularnije NETFLIX serije u...

Najpopularnije NETFLIX serije u junu 2024: Savršene intrige za početak leta

01. јун 2024.

| Snežana Vranić
Koja je vama serija najuzbudljivija?

Najpopularnije NETFLIX serije u junu 2024. su pune dramatičnih okreta i uzbudljivih romansi.

Netflix je platforma koja obara sve rekorde gledanosti nudeći veoma uzbudljiv i zanimljiv sadržaj. Ljubav je uvek tema koja intrigira ljubopitljive umove, a to je tema sa neiscrpnim životnim komplikacijama. Ipak, tu se pronašla i serija koja pomera granice predstavljajući pravi socijalni eksperiment.

Najpopularnije NETFLIX serije u junu 2024.

Bridgerton (Bridžerton)

Da, sezona 3 je napokon stigla i ne silazi sa prestola. Saga o bogatoj porodici Bridžerton koja u sebi krije ljubavne intrige je veoma popularna. Ova sezona se fokusira na ljubavnu priču između Kolina Bridžertona i Penelope Federington. Ipak, uz ovaj glavni plot serija nudi i razne druge obrte. Za sada su puštene 4 epizode, dok se drugih 4 epizode očekuju 13. juna.

Najpopularnije NETFLIX serije u junu 2024: Thank you, next (Hvala, sledeći)

Nakon što se suočila sa izdajom svoje prve ljubavi, uspešna advokatica uzima slučaj koji je poznat u svim medijima i smatra se slučajem godine. U pitanju je brakorazvodna parnica slavne treće supruge Tube Tepelioglu. Pred njom je serijski ubica veza koji se za 15 godina razveo od tri različite žene. Glavna junakinja će najstrastveniji način braniti svoju klijentkinju od ovog narcisoidnog čoveka. Ipak, desiće se i neke varnice strasti.

The 8 show

U pitanju je južnokorejska serija koja je ispunjena napetim situacijama. U seriji se pojavljuju 8 ljudi kojima je potreban novac i koji će zbog toga učestvovati u rijalitiju nazvanim Money game (Igra novca). Učesnici ostaju u studiju koji nema ništa sem betonskih zidova. Ukoliko su u stanju da izdrže tamo 100 dana, imaće priliku da podele pobedničku nagradu od 44,8 milijardi. Međutim, sve na šta potroše, uključujuči potrepštine poput vode, struje i hrane, koša 1000 puta više nego u normalnom životu i oduzima im se od pobedničke nagrade.

Najpopularnije NETFLIX serije u junu 2024: Maestro in blue (Maestro u plavom)

Grčka serija je pobrala simpatije publike. Reč je o muzičaru koji putuje na ostrvo Paksos kako bi oživeo lokalni muzički festical. Tamo upoznaje devojku koja želi da studira muziku u Atini. Međutim, ljubavnu i rajsku idilu kvari ubistvo koje se dešava.

Izvor slike: Deagreez/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate