1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularniji NETFLIX filmovi u...

Najpopularniji NETFLIX filmovi u junu 2024: Oduševićete se ovim filmskim ostvarenjima

03. јун 2024.

| Snežana Vranić
Mesec u znaku misterije...

Najpopularniji NETFLIX filmovi u junu 2024. su skupljeni na jednom mestu, a raznolikost priča koje možete da ispratite su veoma zanimljive.

Netflix nam ovog juna nudi filmove sa raznom tematikom, ali ovih nekoliko se svakako izdvajaju. Dok romantične komedije nikada ne izlaze iz mode, ovde se nalaze i uzbudljivi primeri filmova koji u sebi imaju napetost, dramu i misteriju. Dok neki vuku istorijske niti, drugi predviđaju kako bi budućnost mogla da izgleda.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u junu 2024.

Color of Evil: Red (Boja zla: Crvena)

Žanr: Misterija, triler, drama

U pitanju je uzbudljiva misterija u kojoj početak priče predstavlja telo mlade devojke koju izbacuje more. Telo žrtve sa neobičnim tragovima ukazuje na ubistvu. Istragu vodi ambiciozni i uporni tužilac, ali u pomoć njemu dolazi i žrtvina majka koja je lokalni sudija. Kako svi tragovi vode ka primorskom klubu, otkriva se poveznica sa ubistvom koje se dogodilo pre 15 godina. a prljave tajne malog mesta počinju da isplivavaju.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u junu 2024: Atlas

Žanr: Naučna fantastika, akcija

Dženifer Lopez (Jennifer Lopes) nas osvaja u sasvim novom izdanju. Reč je mizantropskoj analitičarki podataka koja gaji duboko nepoverenje u veštačku inteligenciju. Ona se pridružuje misiji da uhvati robota odmetnika sa kojim deli misterioznu prošlost. Međutim, planovi će krenuti po zlu, a da li će ona uspeti da se izbori sa tim.

Mother of the Bride (Majka neveste)

Žanr: Romantična komedija

Naravno, ništa bez malo romantike. Lanina ćerka Ema se vraća iz Londona i objavljuje da se udaje sledećeg meseca. Međutim, stvari se iskomplikuju kada Lana uoči da je se njena ćerka udaje za sina čoveka koji je njoj godinama ranije slomio srce.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u junu 2024:  The Courier (Kurir)

Žanr: Drama, istorija, misterija

U senci Hladnog rata, pismo agenta Sovjetskog saveza dovešće u pitanje svetsku sigurnost i strah od nuklearnog rada. Da bi se ovo izbeglo, CIA agentkinja i agent koji je primio pismo, angažuju britanskog trgovca da postane njihov špijun.

Izvor slike: AntonioGuillem/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate