1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularniji NETFLIX filmovi u...

Najpopularniji NETFLIX filmovi u maju 2024: Idealni za filmsko veče

08. мај 2024.

| Snežana Vranić
Spremite omiljene grickalice...

Najpopularniji NETFLIX filmovi u maju 2024. su nešto sasvim neočekivano. Ako ste raspoloženi za romantičnu komediju ili dramatičan triler, onda su ovo izbori za vas.

Ovog maja, na Netflixu možemo pronaći veoma zanimljive i uzbudljive priče. Od životnih priča zasnovanih na istinitim događajima dok napete fikcije, ovi filmovi su ono što će vas sigurno zainteresovati.Evo nekoliko predloga koje morate pogledati.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u maju 2024.

Honeymoonish (Nalik na medeni mesec)

Žanr: Romantična komedija

Medeni mesec je vreme kada treba da uživate sa svojim izabranikom za ceo život. Međutim, šta se desi kada medeni mesec provedete uočavajući razlike i totalne suprotnosti jedno kod drugog? Da li i u ovom slučaju važi ona: „Suprotnosti se privlače?“ ili to ipak nije dovoljno?

Najpopularniji NETFLIX filmovi u maju 2024: Beautiful Rebel (Prelepa buntovnica)

Žanr: Biografski, drama, mjuzikl

U pitanju je životna priča italijanske pevačice i kompozitorke Điane Nanini (Gianna Nannini). Priča počinje od detinjstva i predstavlja priču o izgradnji njene karijera. Međutim, pevačica je 1983. godine doživela prekretnicu koja se smatra njenim novim rođenjem. U svakom slučaju, ovo je odličan način da se upoznate sa muzičkom karijerom ove dive.

Unfrosted

Žanr: Komedija

Radnja filma se odvija u Mičigenu 1963. godine. Poslovni rivali  Kellogg (Kelog) i Post se takmiče u kreiranju kolača koji bi mogao da promeni svet hrane zauvek. Direktor filma, kao i ko-autor scenarija je poznati Jerry Seinfeld (Džeri Sajnfeld) koji o kreiranju ovog filma razmišlja jako dug period, a proča o pop tartu je napokon stvorena.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u maju 2024:  Barbarian (Varvarin)

Žanr: Horor, misterija, triler

Mlada žena odlazi na razgovor za posao u drugi grad i bukira smeštaj. Međutim, u njega stiže kasno uveče i otkriva da je kuća greškom duplo rezervisana i da čudan čovek već boravi tamo. Koristeći se lošim rasuđivanjem, ona ipak odlučuje da prenoći, ali ubrzo otkriva da u kući postoji još nešto tamnije čega se plaši više od drugog gosta.

 

Izvor slike: grinvalds/GettyImagesPlus