1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Treća sezona serije Beli...

Treća sezona serije Beli lotos: Evo kada nam stiže i šta sve treba da znate o njoj

10. април 2024.

| Snežana Vranić
Fanovi nestrpljivo iščekuju...

Treća sezona serije Beli lotos trebala bi da se premijerno prikaže 2025. godine zbog kašnjenja u produkciji prošle godine. Ipak, dok čekamo, ovo je sve što znamo o visoko očekivanoj trećoj sezoni.

Beli lotos“ postao je instantni hit kada je debitovao u julu 2021. godine, a druga sezona, koja je dobila pohvale, učvrstila je mračnu satiru Majka Vajta (Mike White) o odmorima kao jedan od najviše diskutovanih novih programa u poslednje vreme.

Treća sezona serije Beli lotos donosi nova uzbuđenja

Nova sezona pratilaće isti format kao prethodne dve, koje su videle mnoštvo intrigantnih likova kako silaze u hotel Beli lotos na glamuroznoj lokaciji.  O novoj sezoni, Majk je rekao u saopštenju: „Osećam se tako srećno što imam ovu priliku ponovo i uzbuđen sam što ću se ponovo okupiti sa svojim neverovatno talentovanim saradnicima na ‘Belom lotosu’.“

HBO Drama šefica Frančeska Orsi (Francesca Orsi) dodala je: „Dok se hrabro suočava s neistraženim vodama ljudske psihe, uparena sa svojim potpisanim neformalnim humorom i živahnim stilom režije, svi sanjamo o još nekoliko dana odmora u odmaralištu koje smo zavoleli.“

Kada će se emitovati treća sezona Belog lotosa?

Iako je potvrđeno da će „Beli lotos“ imati treću sezonu, tačan datum premijere ostao je tajna, iako sada znamo da možemo očekivati premijeru 2025. godine. HBO je nedavno potvrdio ovo novim prikazom programa koji će se premijerno emitovati u 2024. i 2025. godini, pri čemu se nova sezona „Belog lotosa“ pojavljuje u poslednjoj kategoriji.

Ko će biti u trećoj sezoni Belog lotosa?

S obzirom na to da su samo dva lika iz prve sezone prešla u drugu (disfunkcionalni par Tanya i Greg), možemo pretpostaviti da ćemo u trećoj sezoni videti uglavnom nove dodatke glumačkoj postavi, posebno nakon krvavog finala druge sezone. U poslednjoj epizodi, lik Dženifer Kulidž (Jennifer Coolidge), Tanya McQuoid, slučajno pada sa jahte u blizini hotela. Iako se predviđa da neće reprizirati svoju ulogu u trećoj sezoni, raste spekulacija da bi se mogla vratiti u obliku flashbackova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The White Lotus (@thewhitelotus)


Variety je potvrdio da će jedan lik iz prve sezone Belog lotosa definitivno se pojaviti u novoj sezoni. Nataša Rotvel (Natasha Rothwell), koja je ranije igrala menadžera spa centra Belindu u prvoj sezoni Belog lotosa, vratiće se u trećoj sezoni.

Gde će se snimati treća sezona serije Beli lotos?

Prve i druge sezone Belog lotosa pružile su mnogim gledaocima ukus žudnje za putovanjem sa luksuznim ambijentima. Prva sezona je bila smeštena na Havajima, dok je druga imala Siciliju kao pozadinu, pa se visoko očekuje da će treća sezona videti glumačku postavu odvedenu na još jednu spektakularnu lokaciju.

Potvrđeno je (putem Elle Decor-a) da će treća sezona Belog lotosa biti smeštena u Tajlandu. S obzirom na to da su obje serije bile smeštene u odmaralištima Four Seasons, moguće je da će  to biti slučaj i ovoga puta.

Izvor slike: Kevin Winter/Staff/Getty Images Entertainment

Nastavite da čitate