1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Novi teaser za treću...

Novi teaser za treću sezonu Bridžertona: Šta nas čeka u uzbudljivoj drami?

28. март 2024.

| Snežana Vranić
Sa nestrpljenjem očekujemo 16. maj..

Treća sezona serije Bridžerton se željno iščekuje, a novi teaser je samo pokrenuo novu lavinu komentara i uzbuđenja.

Bridžerton (Bridgerton) je postala kultna serija od kada se emituje od 2020. godine. Serija je inspirisana Tračarom (Gossip Girl), dramom koja je obarala rekorde gledanosti, a Bridžerton ima veoma sličnu sudbinu.

Treća sezona serije Bridžerton uskoro stiže

Sa dve kritički hvaljene sezone i prošlogodišnjim prequelom o kraljici Šarloti iza sebe, gledaoci s nestrpljenjem očekuju treći nastavak – koji će biti objavljen ove godine. Treća sezona će biti emitovana u dva dela od po četiri epizode. Prvi deo će se  emitovati 16. maja, a drugi deo narednog meseca, 13. juna.

Treća sezona serije Bridžerton će se fokusirati na jednu od najpopularnijih priča serije – ljubavnu priču između Kolina Bridžertona (Colin Bridgerton ) i Penelope Federington (Penelope Featherington – same Lady Whistledown).


Nikola Kohlan (Nicola Coughlan) je takođe govorila o ponovnom radu sa Lukom Njutnom (Luke Newton) – Kolin Bridžerton je njen Penelope Federington od prve sezone.

„Deljenje ovog zajedničkog iskustva sa Lukom je bilo sjajno,“ sećala se. „Jer je on neko ko potpuno razume kroz šta prolaziš, i možemo biti ujedinjeni po tim pitanjima. Možemo razgovarati o scenama koje nas nerviraju ili šta god. Očigledno, imali smo scene zajedno od početka, ali je definitivno drugačije ovog puta.“

Treća sezona serije Bridžerton: Priča o Kathony

I dok su trejleri koji su objavljeni pred izlazak sezone bili fokusirani na ova dva lika, fanovi su tražili ažuriranje o protagonistima prošle sezone, Kate Šarmi (Kate Sharma) i Antoniju Bridžertonu (Anthony Bridgerton).

Na sreću, Netflix bogovi su odgovorili ovog vikenda, objavljujući novu scenu iz treće sezone posvećenu „Kanthony“, prikazujući par kako pleše zajedno i uveravajući fanove da uživaju u bračnoj sreći.


„Kako možete videti, život nakon braka nije u najmanju ruku utišao plamen koji gori između ova dva lika,“ glasila je poruka.

Detalji oko visoko očekivane priče u trećoj sezoni su do sada držani u tajnosti, ali je Nikola otkrila da gledaoce očekuje „romantična“ i „prilično skandalozna“ sezona.

Izvor slike: Gareth Cattermole / Staff / GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate