1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularniji NETFLIX filmovi u...

Najpopularniji NETFLIX filmovi u martu 2024: U njima ćete uživati

14. март 2024.

| Snežana Vranić
Ne čekajte ni trenutka...

Najpopularniji NETFLIX filmovi u martu 2024. su nešto što morate da pogledate. U pitanju su trileri, horori, ali i romantični film pun vrućih scena i ljubavi

Ovog marta, na Netflixu su popularne filmovi koji se igraju sa umom i vode vas kroz misteriju. Najuzbudljivi trileri i horori vas čekaju na ovoj platformi, a za zaljubljene tu su i tinejdžerski zapleti i borba sa ljubavlju u kasnijem dobu.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u martu 2024.

Through My Window 3: Looking At You (Kroz moj prozor: Gledajući u tebe)

Kroz moj prozor je filmska trilogija zasnovana na knjigama venecuelanske autorke Arieane Godoy (Arijane Godoy). Posle letnjih događaja, Ares i Rakel ne mogu na nađe način da nastave svoju vezu i odlučuju da se razdvoje. Kada se ponovo vide zimi, ljubav i privlačnost koju osećaju jedno prema drugom je neosporna.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u martu 2024: Mea Culpa (Moja krivica)

Film prati ambicioznu advokaticu za krivična dela koja, u želji da bude imenovana za partnera, preuzima slučaj umetnika optuženog za ubistvo svoje devojke. Dok ona pokušava da utvrdi nevinost ili krivicu svog klijenta, otkriva se da je svako za nešto kriv.

Ruins (Ruševine)

U pitanju je horor film iz 2008. godine koji i dalje oduševaljava publiku. Lagani odmor u Meksiku kreće da se odvija u lošem smeru kada grupa prijatelja i kolega turista krenu na udaljena arheološka iskopavanja u džungli gde nešto zlo živi među ruševinama, a oni moraju da se bore među sobom za opstanak.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u martu 2024:  Players (Igrači)

Njujorška sportska spisateljica Mek, provela je godine osmišljavajući uspešne igre sa najboljim prijateljem Adamom. Iako je to dovelo do nebrojenih veza za jednu noć tokom godina, praćenje njihovog priručnika dolazi s skupom osnovnih pravila, a to je da ne možete izgraditi vezu iz ovih igara. Međutim, već i samoj Mek se zamagljuju granice između, zabave, prijateljstva i romanse kada se susretne sa novim saradnikom.

Izvor slike: evgenyatamanenko/GettyImagesPlus