1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularnije NETFLIX serije u...

Najpopularnije NETFLIX serije u martu 2024: Njih morate pogledati

06. март 2024.

| Snežana Vranić
Zgrabite kokice i uživajte u svakoj epizodi...

Najpopularnije NETFLIX serije u martu 2024. su veoma uzbudljive i napete. Dok su neke serije tek počele sa emitovanjem, za druge ćete morati da ispratite i prethodne sezone. I nećete požaliti!

Ovog marta, na Netflixu su popularne serije koje imaju napete akcione scene, dramske momente, ali i zanimljive momente trilera. Ukoliko ste ljubitelji ovakvih serija onda će vam se ovi predlozi sigurno dopasti.

Najpopularnije NETFLIX serije u martu 2024.

Furies

Mlada devojka se zapliće u kriminalnu mrežu u Parizu kako bi osvetila smrt svoga oca. Na ovom putovanju upoznaje bosa cele mreže koji je veoma misteriozan, ali i brutalan. Serija atmosferom podseća na „Paklene ulice“ (Fast and Furious) jer je ispunjena akcionim scenama i zanimljivim radnjom koju je lako ispratiti.

Najpopularnije NETFLIX serije u martu 2024: Bridgerton (Bridžerton)

Premijera treće sezone serije najavljena je za 16. maj i 13. jun jer će ona biti puštena u dva dela. Upravo zbog toga, ova serija je jedna od najgledanijih jer fanovi, željno iščekujući sledeću sezonu, sada se ponovo prisećaju uzbudljive radnje. U pitanju je sudbina osam blisko povezanih braće i sestara iz porodice Bridžerton koji traže ljubav i sreću u londonskom visokom društvu. Ako još niste odgledali, sada je vreme da započnete putovanje u napete sudbine članova ove porodice.

Blood & Water (Krv i voda) – četvrta sezona

Južnoafrička serija je počela kao priča o dve polusestre koje počinju da istražuju o poreklu jedna druge. Serija ima elemente organizovanog kriminala, a posebno su upečatljivi roditelji koji su optuženi za trgovinu ljudima. Dok su se glavne priče serije odvijale same od sebe tokom prve tri sezone, sada ćemo imati prilike da otkrijemo da li je tinejdžerka iz Kejptauna uspela da pronađe sestru otetu na rođenju.

Najpopularnije NETFLIX serije u martu 2024:  Fool me once (Ako me jednom prevariš)

Bivša vojnikinja Maja vidi svog ubijenog muža na tajnoj kameri. Međutim, kako dalje istražuje šta se desilo, ona otkriva smrtonosnu zaveru koja seže duboko u prošlost. Serija je snimljena po istoimenom romanu Harlana Kobena i svakako je među najpopularnijim ovog meseca.

Izvor slike: Drazen Zigic/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate