1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Treća sezona serije Bridgerton:...

Treća sezona serije Bridgerton: Zašto je odložena?

09. фебруар 2023.

| Snežana Vranić
Treća sezona serije Bridgerton je sa nestrpljenjem očekivana, ali je njena premijera odložena. O čemu se radi?

Treća sezona serije Bridgerton je sa nestrpljenjem očekivana, ali je njena premijera odložena. O čemu se radi?

Treća sezona serije Bridgerton do daljnjeg bez datuma premijere

Ako ste pomno pratili drugu sezonu ove serije, onda ćete biti razočarani vešću da je premijera treće sezone odložena. Naime, došlo je do izmena scenarija u poslednjem trenutku što je povezano sa „previše mračnim“ scenama seksa. Kako bi fanovi mogli da uživaju u napetostima koje nosi treća sezona serije Bridgerton, kreatori serije žele da budu sigurni da su uradili sve kako treba.

Još se ne zna mnogo o trećoj sezoni, ali se pretpostavlja da je zasnovana na četvrtoj knjizi autorke Julie Quinn (Džulija Kvin),“Romansing Mister Bridgerton“ (Neizbežna ljubav). Dakle, ako želite da pre svih otkrijete kako će se razvijati priča, pokušajte da nabavite knjigu.  Samo pazite da se ne izlanete pred drugima o tome šta ih čeka.

 

 

Nije prvi put da serija nailazi na komplikacije

 

Ovo nije prvi put da se glumačka ekipa susrela sa izazovima u snimanju serije. Jedna od scena u kojoj prisustvuju balu, prozvana je prokletom jer su morali da je snimaju četiri puta! Međutim, nadamo se da se slične situacije neće često događati.

Ukoliko niste pratili ovu seriju, prve dve sezone možete pogledati na platformi Netflix. Prva sezona bila je puna razuzdanih epizoda koje su mnoge ostavile zarumenjenih obraza. Upravo zbog toga su neki bili razočarani kada je druga sezona bila manje začinjena strastvenim scenama. Međutim, oba dela su zadržala uzbudljivi splet događaja.

Treća sezona serije Bridgerton

 

Svakako, dok čekate da izađe treća sezona serije Bridgerton, možete da se prisetite prve dve. Možda ste na neke delove zaboravili ili vam jednostavno čekanje polako ubija neizvesnost? Netflix je i dalje dostupan da se ponovo ubacite u klupko zapetljanih priča i da se pripremite za treću sezonu kako valja. A možda pronađete i neku drugu seriju koja vam bude zanimljiva u međuvremenu. Dakle, toplo ćebe, idealno piće i kokice u ruke!

Izvor vesti: www.marieclaire.co.uk

Izvor slike: Lia Toby/GettyImagesEntertainment