1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularnije NETFLIX serije u...

Najpopularnije NETFLIX serije u februaru 2024: Ne smete ih propustiti

13. фебруар 2024.

| Snežana Vranić
Ovo su serije koje nećete moći da prestanete da gledate...

Najpopularnije NETFLIX serije u februaru 2024. su glavna tema. Ukoliko tražite uzbudljivu seriju, onda svakako morate da razmislite o ovim predlozima.

Svi volimo da gledamo uzbudljive serije koje nam drže pažnju i teraju nas da željno iščekujemo svaku sledeću epizodu. NETFLIX je svakako platforma na kojoj možemo da uživamo u zanimljivom odabiru. Evo koje serije su najpopularnije i za svaku preporuku.

Najpopularnije NETFLIX serije u februaru 2024.

Sky Rojo

Nakon svetskog uspeha serije „La Casa de Papel“, producent Alex Pina je napravio i seriju Sky Rojo. Dok su prve dve sezone puštene 2021. godine, treća sezona je od nedavno dostupna na Netflix-u. U pitanju su tri devojke koje kreću u bekstvo sa ukradenim novcem i u potrazi sa slobodom dok ih juri njihov makro i njegovi pomoćnici. U pitanju je akciona serija ispunjena dramatičnim momentima i zanimljivim humorom.

Najpopularnije NETFLIX serije u februaru 2024: Alpha Males (Alfa mužjaci)

Ovo je još jedna španska serija koja je svakim danom sve gledanija. Pedro, Luis, Raúl and Santi su četiri prijatelja koja pokušavaju da se snađu u svetu osnaženih žena, ali svako to čini na različite načine. U pitanju je simpatična komična serija koja odmara od svakodnevne vreve svojim humorom.

Griselda

Griselda je američka biografska kriminalistička drama koja prati pametnu i ambicioznu poslovnu ženu Grizeldu Blanko (Sofia Vergara) koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih kartela u istoriji. Odana majka, svoju mešavinu šarma i želje za uzbuđenjem koristi kako bi se uspešno snalazila između porodice i posla. Zahvaljujući svojim uspesima, ona postaje nadaleko poznata kao „Crna udovica“.

Najpopularnije NETFLIX serije u februaru 2024:  One day (Jedan dan)

Emma i Dexter su proveli noć uoči diplomiranja na fakultetu i od tog trenutka se svaki godine nalaze na isti datum kako bi videli gde se nalaze u svojim životima i to određuje da li će u datom trenutku biti zajedno ili ne. Serija je zasnovana na romanu Dejvida Nikolsa (David Nicholls). Romantična serija prati niz uzbudljivih preokreta.

Izvor slike: cyano66/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate