1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Šta ćemo gledati na...

Šta ćemo gledati na Netflixu u aprilu? Ovo su najpopularnije serije!

01. април 2024.

| Snežana Vranić
Da li ste spremni za njih?

Najpopularnije NETFLIX serije u aprilu 2024. su veoma intrigantne. Dok serija One day postiže sve veću gledanost, postoje i drugi žanrovi serija koje su u sve većem jeku.

Ovog meseca sve je u ljubavi, ali se može pronaći i uzbudljiva serija drugog tipa. NETFLIX nudi serije raznih vrsta, pa se tako na ovom spisku nalaze i serije ispunjene akcijom, dramom, ljubavi, ali i naučnom fantastikom.

Najpopularnije NETFLIX serije u aprilu 2024.

Bandidos

Migel i Lili se ne pronalaze u današnjem svetu. Oni se odlučuju na zanimljiv poduhvat da izvuku majansko blago iz brodoloma španske galije koja je potonula tokom rata za nezavisnost na atlanstkoj obali Meksika. Par neće moći da učini to sve sam, pa će morati da zatraže pomoć grupe razbojnika. Ipak, stvari će se dodatno zakomplikovati kada saznaju da nisu jedini u potrazi za ovim blagom.

Najpopularnije NETFLIX serije u aprilu 2024:
One day (Jedan dan)

U pitanju je ljubavna priča gde su Emma i Dexter su proveli noć uoči diplomiranja na fakultetu i od tog trenutka se svaki godine nalaze na isti datum kako bi videli gde se nalaze u svojim životima i to određuje da li će u datom trenutku biti zajedno ili ne. Serija je zasnovana na romanu Dejvida Nikolsa (David Nicholls). Romantična serija je jedna od najpopularnijih na Netflixu trenutno, a 1. aprila izlazi i druga sezona.

You (TI)

You je ljubavna priča zasnovana na romanu Kerolajn Kepnes (Caroline Kepnes) koja postavlja pitanje: Šta ste spremni da uradite za ljubav? On je spreman da koristi društvene mreže i internet kao alat za prikupljanje svih mogućih informacija o njoj, a šarmantna zaljubljenost brzo postaje opsesija dok tiho i strateški uklanja svaku opsesiju na svom putu. Nastavak serije se očekuje do kraja ove godine jer je snimanje 5. sezone u toku.

Najpopularnije NETFLIX serije u aprilu 2024:  3 Body Problem (Problem tri tela)

Radnja serije se dešava u pozadini kineske kulturne revolucije. Tajno vojni projekat šalje signale u svemir za uspostavljanje kontakta sa vanzemaljcima. Ova civilizacija na ivici uništenja hvata signal i planira da uništi zemlju. Međutim, sa druge strane, na zemlji se pojavljuju kampovi koji žele dovrodošlicu superiornim bićima. Dakle, u pitanju je remek delo naučne fantastike ogromnog obima i vizije.

Izvor slike: vladans/GettyImagesPlus