1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Treća sezona Belog lotosa...

Treća sezona Belog lotosa tek treba da izađe, a turisti već obilaze lokaciju snimanja

21. јун 2024.

| Snežana Vranić
Mnogi koriste priliku da obiđu mesto dok serija još nije ni izašla...

Lokacija snimanja Belog lotosa privlači turiste iako serija još nije izašla. Tajland vrvi od fanova serije.

Serija „Beli lotos“ (White Lotus) je veoma popularna i fanovi željno iščekuju treću sezonu. Dok je prva sezona snimana na Havajima, druga sezona je snimana na Siciliji. Međutim, otkriveno je da je sledeća sezona popularne serije smeštena na Tajlandu, a to je veliki broj turista već zainteresovalo.

Lokacija snimanja Belog lotosa privlači turiste iz celog sveta

Treća sezona serije je smeštena u zemlji jugoistočne Azije, na Tajlandu i ako datum premijere tek treba da se objavi, turisti već prave planove. Tek što je završeno snimanje i protagonisti teš što su otišli sa luskuznih odmarališta Tajlanda, zemlja se već priprema za reku turista koji su se zaputili na ovu lokaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The White Lotus (@thewhitelotus)

Serija je snimana u nekoliko letovališta i lokacija na Tajlandu i ako nova sezona verovatno neće biti emitovana do sledeće godine, hoteli već doživljavaju procvat.

Lokacija snimanja Belog lotosa mami svojim luksuzom

Jasno je da estetika serije odiše luksuzom i prestižom. Satirični pogled na živote luksuznih hotelskih radnika i njihovih bogatih gostiju snimani su u odmaralištima Four Seasons na Mauiju na Havajima i Taormini na Siciliji. Fanovi serije su pretvorili ta odmarališta i gradove u zlatne destinacije u kojima je turizam procvao do neznatnih mera. Vredi napomenuti da su rezervacije za Tajland ove godine porasle za 38 posto u odnosu na 2023. godinu, pri čemu najveći dio tog rasta dolazi od američkih putnika.

Premijera treće sezone se očekuje 2025. godine. I dok svi nestrpljivo očekujemo kakve će se priče ispreplitati u ovom nastavku, ono što se zna jeste da ćemo uvideti nastavak životne priče Belinde koja je bila u prvoj sezoni kao menadžerka spa centra. U svakom slučaju, ako još niste odabrali mesto za letovanje, a fan ste serije, razmislite o Tajlandu.

Izvor slike: lena_serditova/GettyImagesPlus