1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Najpopularniji NETFLIX filmovi u...

Najpopularniji NETFLIX filmovi u aprilu 2024: Spremite se za nežna osećanja

06. април 2024.

| Snežana Vranić
i uzbudljivu akciju..

Najpopularniji NETFLIX filmovi u aprilu 2024. su ispunjeni uzbudljivim zapletima. Ljubavne priče se pojavljuju u svakom popularnom filmu, pa tako su ovi zapleti dominantni i ovde

Ovog aprila, na Netflixu su popularni filmovi sa pravom prolećnom energijom. Priče u kojima se sve budi, nastaju novi počeci i rađaju se nove ljubavi upravo su najpoželjnije na ovoj platformi ovog meseca. Evo koji filmovi su ovog meseca za svaku preporuku.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u aprilu 2024.

The Tearsmith (Tvorac suza)

Unutar zidina sirotišta u kome je Nika odrasla, oduvek se pričala legenda: o tvorcu suza, o tajanstvenom zanatliji, krivcu za sve strahove i strepnje koje žive u ljudskim srcima. Ali sa sedamnaest godina, došlo je vreme da Nika ostavi bajke iza sebe. Njen najveći san se uskoro ostvaruje. Gospodin i gospođa Miligan započeli su proces usvajanja, a zajedno sa njom, iz sirotišta je odveden i Rigel, nemirno i misteriozno siroče, poslednja osoba na svetu koju bi Nika želela kao usvojitelja.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u aprilu 2024: No pressure (Bez pritiska)

Gradska devojka se vraća u svoj rodni grad da prisustvuje sahrani svoje bake. Sve krene naopako kada sazna da joj baka nije mrtva, i sve je to varka da je natera da preuzme porodičnu farmu punu mnogo, mnogo životinja. U pitanju je poljska romantična komedija koja za veoma kratko vreme lako obara gledanost.

Emily the criminal (Emili Kriminalka)

Emili  je opterećena studentskim dugom i isključena je sa tržišta rada zbog manjeg kriminalnog dosijea. Očajna za zaradom, ona uzima sumnjiv posao kao „lažni kupac“, kupujući robu ukradenim kreditnim karticama koje je obezbedio zgodan i harizmatični posrednik po imenu Jucef . Suočena sa nizom intervjua za posao u ćorsokaku, Emili se ubrzo nađe zavedena brzim kešom i nedozvoljenim uzbuđenjima.

Najpopularniji NETFLIX filmovi u aprilu 2024:  Irish Wish (Irska želja)

Kada se ljubav njenog života veriza njenog najboljeg prijatelja, Maddie ostavlja po strani svoja osećanja da bi bila deveruša na njihovom venčanju u Irskoj. Nekoliko dana pre nego što će se par venčati, Maddie spontano poželi pravu ljubav, a sledećeg jutra se probudi kao buduća nevesta. Dok se činilo da se njen san ostvario, Maddie ubrzo shvata da je njena prava srodna duša neko sasvim drugi.

Izvor slike: simpson33/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate