1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 26....

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta: Vatreni znaci će imati brojne udvarače

25. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Pripremite se na ovu nedelju.

Poslednja nedelja će biti napeta ali je poželjno da provedete vreme sa porodicom. Pogledajte šta donosi nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta.

Konjukcija Sunca, Merkura i Saturna 28. februara je trostruka i prilično teška za tumačenje aspekta koji utiče na živote ogromnog broja ljudi.

Većina Lavova će doživeti neku vrstu mentalne krize, zbog prilično rigidnog kontakta sa realnošću i zakonima karme. Blizanci i Devica će svoje dugogodišnje ideje moći početi realizovati. Vodolije i Jarčevi će uspeti da poboljšaju svoje zdravlje i reše se nekih hroničnih zdravstvenih problema. Vage će uspeti da poboljšaju odnose sa svojim najbližima sa kojima su ranije imale svađe, konflikte ili nesporazume. Ovan će imati uravnotežen i odgovoran pristup poslovanju. Početak treniranja će dovesti do dobrih rezultata za tipične Vodolije, koj će u praksi moći brzo i efikasno da primene stečeno znanje.

U nastavku pogledajte šta kaže horoskop.

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta

Ovan

Ovan će imati prilično događajnu nedelju. Poslovna i profesionalna sfera obećavaju uspeh, a zajednički rad kolegama doneće zadovoljstvo. Ali zdravlju će biti potrebno posvetiti više pažnje nego inače. Romantična sfera života obećava da će biti vedra i zanimljiva, ispunjena znacima pažnje od strane simpatija, flertom, izlascima, a u nekim slučajevima, i početkom veze sa budućim bračnim partnerom.

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta: Bik

Za Bika, prva polovina nedelje obećava da će doneti nekoliko iznenađenja odjednom: uspehe u profesionalnoj sferi, kao i priliku da se dokažu i ostvare svoj potencijal. Romantična sfera života biće stabilna i predvidiva — bar do vikenda. Međutim, krajem nedelje predstavnici znaka će se donekle opustiti, biće neozbiljni u pogledu svojih obaveza i obećanja, što će izazvati nezadovoljstvo ne samo kolega na poslu, već i od partnera u braku ili vezama.

Blizanci

Za Blizanca, nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta obećava da će biti veoma produktivna, puna događaja, susreta i putovanja. Mnogi će ići na obećavajuća poslovna putovanja, što će rezultirati ne samo novčanim nagradama, novim ugovorima i perspektivama, već i zanimljivim ponudama vezanim za karijeru ili poziciju. Predstavnici znaka moći će da dobiju dobar rezultat od obuke, uz pomoć koje će moći da unaprede svoje veštine, a zatim konkurišu za veću platu i status u kompaniji. Zdravlje će vam biti stabilno veći deo nedelje.

Rak

Rakovi će imati tendenciju da provode mnogo vremena sa partnerom, ali ne uvek na pozitivan način. U prvoj polovini nedelje preporučuje se da se broj kontakata sa voljenom osobom svede na minimum, s obzirom na to da će predstavnici ovog vodenog znaka biti razdražljivi. Ali vikend za Rakove i njihove partnere obećava da će biti nezaboravan i senzualan, pod uslovom da provodite vreme zajedno.

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta: Lav

Za Lava će nedelja biti potpuno dvosmislena i zato se preporučuje da sve važne stvari uradite u prvoj polovini nedelje. To se odnosi na poslovne, profesionalne dužnosti, lične stvari, kao i na pravne i nasledne stvari. U drugom delu nedelje, a naročito vikendom, poslovne i finansijske aktivnosti su u suprotnosti sa predstavnicima znaka, jer se povećava rizik od pravljenja ozbiljnih grešaka i grešaka. Zdravlje može donekle da se pogorša početkom marta.

Devica

Devica će posvetiti većinu vremena poslu. Mnogi će odlučiti da promene imidž, i to prilično radikalno. Po ovom pitanju, najbolje je da se obratite profesionalnim stilistima koji će vam pomoći da odaberete savršenu frizuru, boju kose i šminku za sebe. Zdravlje će biti prilično stabilno, ali ipak vredi obratiti pažnju na prevenciju postojećih hroničnih problema. Romantična sfera oduševiće one koji su u vezi sa poklonima, dok će singl Devica obratiti pažnju na nekoga iz svog okruženja.

Vaga

Vage će biti zauzete uspostavljanjem odnosa sa svojim najbližima, što su predstavnici vazdušnog znaka već duže vreme uspeli da pokvare. Da biste povratili svoju reputaciju, moraćete veoma da se potrudite da situaciju ispravite ne rečima, već delima. Profesionalna sfera zahtevaće liderske kvalitete i tvrdoglavost, kao i dodatnu odgovornost. Finansijska strana života će se donekle poboljšati u drugoj polovini nedelje jer Univerzum uvek nastoji da povrati ravnotežu, pa će zato Vagama biti obezbeđeni novi izvori prihoda ili neočekivani priliv novca.

Škorpija

Škorpijama se savetuje da održavaju emotivnu stabilnost tokom cele nedelje, izbegavaju konfrontacije i konflikte, kao i da ne troše novac. U profesionalnoj sferi Škorpije ne bi trebalo da daju obećanja ili da preuzimaju dodatne obaveze. Isto važi i za ljubav, odnos prema kojem će biti neozbiljni i čak neodgovorni za predstavnike ovog vodenog znaka. Sklonost ka neverstvu i veze bez obaveza će se snažno manifestovati u drugoj polovini nedelje.

Strelac

Za Strelca nedelja obećava da će biti prilično prosperitetna – kako u profesionalnoj sferi, tako i u finansijama, sa zdravljem, pa čak i u vezama. Ne zaboravite da je Strelac društveni znak, koji gotovo nikada ne može da se realizuje u životu, a da se ne osloni na ljude. Priliv gotovine obećava da će biti stabilan i predvidljiv. Pokloni i znaci pažnje partnera ili simpatija doneće dobro raspoloženje predstavnicima ovog vatrenog znaka.

Jarac

Jarčevi će imati prilično prosperitetan početak nedelje, ali će se istovremeno završiti prilično rizično. Blagostanje će biti povezano sa obrazovanjem, materijalnim prosperitetom i perspektivnim poznanstvima, ali će rizici biti povezani sa neočekivanom manifestacijom takvih kvaliteta kao što su neodgovornost, neozbiljnost i nespremnost za rešavanje problema.

Vodolija

Za Vodoliju će nedelja doneti mnogo šansi ili prilika da poboljšaju kvalitet svog života. Neki predstavnici vazdušnog znaka imaće priliku da nauče nešto novo. To će vam omogućiti da napravite korak napred na lestvici karijere, povećate svoje prihode ili status u budućnosti. Preporučljivo je pažljivo pratiti ishranu: isključiti alkohol i masnu hranu, ograničiti upotrebu kofeina i slatkiša. Romantična sfera obećava da će udovoljiti Vodoliji novim poznanstvima.

Nedeljni horoskop od 26. februara do 3. marta: Ribe

Za Ribe, nedelja će doneti finansijsku stabilnost o dobar energetski potencijal. Problemi mogu nastati samo vikendom, ali ako predstavnici znaka radije smanjuju svoju društvenu aktivnost, ograničavaju broj kontakata i isključuju putovanja u vožnji, onda će pregorevanje biti izbegnuta. Profesionalna sfera će zahtevati određenu izdržljivost zbog mogućih nesporazuma sa rukovodstvom. Međutim, ovi trenuci će biti epizodični, i neće pokvariti globalno prijatno raspoloženje Riba. Romantična sfera života nastaviće da dobija na zamahu u vidu povećanja broja potencijalnih partnera za ozbiljne veze.

Izvor slike: LightFieldStudios/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate