1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 13....

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Izbegavajte rasipništvo

12. мај 2024.

| Snežana Vranić
Šta se sprema vašem znaku?

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja donosi nam smenu pozitivnih i negativnih aspekata što će narednu nedelju učiniti veoma dinamičnom.

Konjukcija sa Suncem i Uranom će doneti dobru energiju za većinu znakova, ali će intenzivan aspekt Merkura i Plutona u petak uneti napetost. Nemojte reagovati impulsivno i pripazite na potrošnju novca.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja

Ovan

Početkom nedelje iskoristite svoj talenat diplomate. Ukoliko želite da dobijete informacije koje su vam potrebne, komunicirajte. Sredinom nedelje biste mogli da osetite da ste pregoreli na profesionalnom planu. Nemojte donositi brze odluke da ne biste učinili nešto glupo. Vikend posvetite prijateljima.

Bik

Bikovi će ove nedelje osetiti da se stvari otežu i da se ne nazire rešenje. Takođe, trenutno nećete dobiti odgovore na svoja pitanja, ali ovo treba da shvatate na pozitivan način. To vam obezbeđuje dodatno vreme za razmišljanje. Analizirajte ciljeve kojima težite. Obratite pažnju na zdravlje.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Blizanci

Ove nedelje će vam mnogo toga doći u ruke – profitabilne porudžbine, honorarni poslovi ili načini za implementaciju ideje. Otkrića su moguća u svakom trenutku i svakoj situaciji. U sredu i četvrtak je najbolje da radite od kuće jer će slobodan raspored doprineti vašoj kreativnosti. Ukoliko dobijete zanimljivu ponudu od osobe koja vam se dopada, nikako je nemojte odbijati.

Rak

Bićete veoma produktivni na radnom mestu, što će vam ostaviti dosta slobodnog vremena van njega. Posvetite ga isključivo sebi. Međutim, bolje je da se klonite dugih sastanaka sa prijateljima ili razgovorima sa članovima porodice. U sredu biste mogli sklopiti korisno poznanstvo. Petak će biti povoljan za pravna pitanja, ali detaljno proverite papire (i ono ispisano sitnim slovima).

Lav

Lavovi će ove nedelje preuzeti liderske uloge. U utorak ćete preuzeti neke rizike što će vam dodatno zaraditi poene i pokazati prednosti. Od ponedeljka do srede je dobro vreme da zauzmete stav o kome već dugo razmišljate. Ovo je takođe veoma povoljan trenutak za izgradnju karijere. Nemojte zaboraviti da posvetite vreme svom ličnom životu i partneru.

Devica

Početkom nedelje će se osećati sjajno jer će biti u stalnom pokretu, učešću u pregovorima i obilasku raznih zvaničnih institucija. U utorak i sredu ćete biti posvećeni čišćenju, popravkama, selidbama i drugim radovima oko kuće. U petak i subotu će biti idealni uslovi za opuštanje i romantiku.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Vaga

Cele nedelje vaša interesovanja treba da vam budu na prvom mestu. Uradite nešto što zaista želite. Od petka će glavna tema biti novac i imaćete priliku da kupite ono što ste dugo želeli. U subotu ćete morati da stavite tačku na prijateljstvo ili partnerstvo i tek kada to rešite moći ćete lakše da dišete.

Škorpija

Ovo će biti nepovoljno vreme za pokretanje novih poslova i preuzimanje dugoročnih obaveza. Najbolje bi bilo da nastavite ranije započete zadatke, a održavanje događaja i sastanaka će pomoći da se sve završi što pre. U drugoj polovini nedelje su mogući sukobi. Sada bi najbolje bilo da se zaštitite od povreda i da budete oprezni tokom vožnje.

Strelac

Energija i snaga neće biti dovoljni kada su novi projekti u pitanju, ali posao će svakako morati da bude odrađen. Finansije će biti napete, ali će se popraviti do kraja nedelje ako budete pažljivi. Obratite pažnju na stanje radne dokumentacije. Tokom druge polovine nedelje će postojati opasnost od povreda, pa budite pažljivi.

Jarac

Zvezde vam savetuju da se filozofski odnosite prema činjenici da važne stvari ove nedelje neće krenuti s početka. Vaše misli će ove nedelje biti usmerene u praktičnom pravcu. Velika će radost biti samo i ako operete prozore. Setite se svih kojima dugujete nešto i završite sa tim. Ne štedite novac na uitak sa porodicom.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Vodolija

Iako Vodolije ove nedelje očekuje talas tuge i problema, ona će biti uspešna i produktivna. Imaćete priliku da sklopite ugovor sa davno poznatim partnerima. Ipak, trebalo bi da pragmatični, odvojite vreme i uzdržite se od previše proaktivnosti.  Nemojte obavljati velike kupovine. U petak i subotu ne odstupajte od životnih principa.

Ribe

Ribama se sprema period neverovatne energije, pa je najbolje da preuzmete svaki zadatak jer ćete čak i one najteže uspeti da rešite. U utorak verujte samo najbližima. Poslovi vezani za kuću i nekretnine koji su započeti u sredu će biti veoma uspešni i završeni na vreme. Vikendi će biti dobro vreme za izlazak u prirodu i aktivnu rekreaciju.

Izvor slike: dima_sidelnikov/GettyImagesPlus