1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Ljubavni horoskop od 13....

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja: Dobra prilika za eksperimentisanje

11. мај 2024.

| Miljana Momirović
Strasti su na vrhuncu.

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja će rasplamsati strasti zbog kvadrata Merkura i Plutona koji će učiniti da se osećate senzualnije.

Tokom ove nedelje, budite slobodni da eksperimentišete u ljubavi. Moguće je da ćete privući stare rane iz prošlosti ali najbolje je da se usmerite na sadašnjost.

U nastavku pogledajte šta sprema ljubavni horoskop za vaš znak.

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja

Ovan

Očekujte nedelju punu potencijala, sa mnogo varnica i prilika u ljubavi. Međutim, pokušajte da ne preduzimate ništa do 18. maja, kada Mars pravi manji aspekt sa retrogradnim Plutonom, donoseći sreću i obilje u vaš život.

Ako ste slobodni, ostanite otvoreni jer će do tada na vašem radaru možda biti neko novi — neko ko će vam nasmejati srce čim ga vidite. Takođe će vam vratiti strast i energiju u život. Ovo je sjajan trenutak da se fokusirate na ono što vas čini srećnim i šta vam donosi radost, zato samo napred i prepustite se!

Na kraju nedelje, univerzum otvara srce i čini vas ranjivijim nego inače. Ako vam ovo obično predstavlja izazov, budite spremni za ove emocije. U redu je ispustiti ova osećanja, Ovnovi.

Bik

Bikovi, ove nedelje ćete se osećati posebno ljubazno i privrženo, pa iskoristite to na najbolji način. Sada ste potpuno spremni ste da preuzmete svet. Univerzum će dočekati vašu energiju raširenih ruku.

Vaše Sunce i Venera formiraju konjunkciju sa Uranom 13. i 18. maja, čineći da vaš ljubavni život cvrči. Merkurovo poravnanje sa vašim Suncem 15. maja može bit odlično vreme da uhvatite korak sa starim plamenom ili upoznate nekog novog. Zapamtite da su vaše vreme i energija dragoceni. Usredsredite se na povezivanje sa ljudima koji donose mirne vibracije i čine da se osećate dobro.

Konjukcija vašeg Sunca sa Jupiterom 18. maja će vas naći u najboljem izdanju na poslovnom planu: pitajte kolegu da izađete na kafu ili zamolite šefa za povišicu. Rizikujte. Ova energija donosi seksi vibracije, što je sada savršeno vreme da postanete žustri.

Blizanci

Stvari su postale pomalo oštre između vas i partnera ili simpatije. Dobra vest je da se osećate dovoljno blisko da razgovarate o poboljšanju odnosa 17. maja, kada je Mars u kvadratu sa Plutonom. Međutim, može biti izazovno da razgovarate o tome jer se plašite odbijanja, ali nemojte se stresati. Velika je šansa da ćete naići na razumevanje. To pokazuju njihovi postupci, jer ste konstano na vezi i žele da provedu svoje slobodno vreme pored vas.

Ne dozvolite da vam nesigurnost stane na put u pronalaženju sreće ili da vas spreči u tome da tražite još. Trebalo bi da budete uzbuđeni sada kada znate da ste upoznali nekoga ko brine o vama i želi da bude sa vama. Ako osećate ljubomoru, trebalo bi da proverite svoju energiju kako biste bili sigurni da ne projektujete svoje emocije ili probleme iz prošlih veza na one do kojih vam je stalo.

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja: Rak

Osnovni problemi Rakova dolaze do izražaja 17. maja, kada se Merkur u Biku i retrogradni Pluton u Vodoliji sukobe. Možda ćete čuti tračeve od zajedničkog poznanika da vam takozvani prijatelji pričaju iza leđa.

Iako ovo može biti šokantno i povrediti vaša osećanja kada prvi put čujete ovu vest, uskoro ćete otkriti da oni bacaju senku na vas jer su ljubomorni na vaš uspeh i osećaju se nesigurno u vezi sa svojim mestom u životu. Istini za volju, to je njihovo, a ne vaše pitanje.

Lav

Konjukcija Sunca i Jupitera, kao i Venere i Urana koji se povezuju u Biku 18. maja, izlazeći iz retrogradnog kvadrata Merkura i Plutona 17. maja, tera vas da ponovo razmislite o svom odnosu. Ne radi se o tome da ćete napraviti korake ka prekidu vaše veze, ali ste se preispitali o prirodi odnosa. Ovo bi moglo dovesti do toga da želite da uložite energiju da stvari učinite manje ometajućim.

Kao mirotvorac Zodijaka, pokušaćete da pronađete sredinu gde vaša veza može napredovati. To znači da ćete oboje morati da preuzmete odgovornost nad svojim ponašanjem i da priznate svoj udeo u prethodnik raspravama. To će biti lakše reći nego učiniti jer ste i vi i vaš partner izuzetno tvrdoglavi. Ali, kada oboje priznate svoje greške, krenućete ka zdravijem odnosu. Ovo će vam omogućiti da pređete u novu fazu vaše veze.

Devica

Imaćete o čemu da razgovarate tokom cele nedelje, posebno sa partnerom 15. maja kada Merkur uđe u Bika. Razgovori koje vodite sa njima će teći glatko i biti puni prosvetljujućih informacija. Kao vrhunski komunikator Zodijaka, uživaćete u prilici da podelite svoje misli sa osobom u koju ste zaljubljeni. Zauzvrat, biće neverovatno razumeti njihove uvide i umove.

Podelite svoje nade i snove 16. maja. Konjukcija Meseca sa vašim Suncem će vas približiti. Imajte na umu da ne morate ništa siliti ako niste raspoloženi za ćaskanje.

Dozvoljeno vam je da želite da budete sami — osećaj koji ćete duboko imati u subotu, 18. maja. Pošto je ovo privremeni aspekt, vratićete se u svoje prirodno stanje do ponedeljka popodne, pa samo uživajte u tišini i iskoristite ovo kao vreme za razmišljanje.

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja: Vaga

Kvadrat između Merkura i Plutona 17. maja čini da se osećate senzualnije i slobodnije. To znači da ste bili voljni i želeli da eksperimentišete sa svojim partnerom u spavaćoj sobi. Ili, možda želite da krenete u divlju avanturu sa njima na mesto na kome nikada ranije niste bili. Suština je da izlazite iz svoje zone komfora i da uzbuđujete svoje strasti.

Iskreno, možda ste se čak iznenadili onim što on želi da doživi. Sve dok se upuštate u sporazumne odnose i ne nanosite štetu drugima, trebalo bi da potpuno dozvolite sebi da se bavite onim što vam ubrzava srce i otvara um.

Škorpija

Ako ste imali lošu sreću u ljubavi, otkrićete da su 17. i 18. maj odlični dani da počnete ispočetka sa svojim partnerom. Sa Suncem, Uranom, Venerom i Jupiterom koji izlaze iz kvadrata između retrogradnog Merkura i Plutona, ponovo procenjujete odluke koje ste doneli pre meseci i pokušavate da shvatite da li su bile ispravne. Ne morate da se osećate loše ili da se stidite zbog toga što želite da pokušate da vaša veza funkcioniše.

Ako vas neko osuđuje, zapamtite da ne morate nikome ništa da se pravdate. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata ili kakva se magija dešava između vas i vašeg partnera. Možete rasti sa svojim partnerom—ali samo ako ste oboje otvoreni za transformaciju.

Strelac

Spremite se za pozitivnu promenu u ljubavi, Strelčevi. Vreme je da postanete gospodar svoje stvarnosti i stvorite život o kome ste oduvek sanjali. Univerzum se oseća izuzetno velikodušno i podstiče vas da budete hrabri sa svojim partnerom ili, ako ste slobodni, sa nekim tajnim. Pokažite svoju neverovatnu duhovitost, društvenost i optimistično raspoloženje. Sigurno ćete biti dobro prihvaćeni i privući mnogo novih simpatija. Ako ste čekali trenutak da svojoj posebnoj osobi kažete šta osećate prema njoj, sada je vaša šansa! Mogu se pojaviti nepredviđene prilike.

17. maja zvezde vas podstiču da istaknete svoje vrednosti i harizmu i konačno dozvolite drugima da vide vašu dušu i pravu prirodu. Na kraju krajeva, autentičnost je ono što je slatka tačka. Ovaj dan bi mogao biti malo izazovniji, jer razorna energija može ući u vaš život i testirati vaše strpljenje. Ali ne brinite, to je samo privremeno.

Jarac

Obilje emocionalne brige je na vašem radaru ove nedelje, Jaračevi. U kom god pravcu krenete, briga o sebi je od suštinskog značaja. Ne možete dati ono što nemate, pa zapamtite da odvojite vreme za brigu o sebi i planiranje uspeha.

Nemojte se plašiti da eksperimentišete sa nekim neobičnim aktivnostima 17. maja koji bi vas mogli odvesti na uzbudljiv put! Takođe, ne plašite se ljubavi jer će vas 18. maj približiti nekom posebnom. Moguće je da će neko iz vaše prošlosti ponovo ući u vaš život ove nedelje. Budite mudri, neka prošlost ostane prošlost i usmerite pažnju i energiju na sadašnjost.

Vodolija

Ako osećate da vam treba više vremena da ponovo otkrijete svoj osećaj individualnosti i svoje mesto u svetu, ovo je nedelja da to uradite. Samorefleksija će vam pomoći da povežete tačke. Pokušajte da ne budete previše logični tokom ovog procesa. Dodirivanje u svoje telo i osećanja može poslužiti kao pouzdan izvor. Zvezde su poređane u vašu korist, tako da se ne plašite da idete za onim što žudite.

Što se tiče ljubavi, počevši od 17. do 18. maja, možda ćete više biti privrženi nekom jedinstvenom i posebnom (poput vas), bez obzira da li je ta osoba već u vašem životu ili ne!

Međutim, sledećeg dana ćete možda biti manje zainteresovani da budete sa bilo kim. Ako se to dogodi, samo znajte da je to privremeno.

Ljubavni horoskop od 13. do 19. maja: Ribe

Kada Venera i Saturn formiraju sekstil 13. maja, možda ćete se osećati emotivnije i temperamentnije nego inače. Kao rezultat toga, poželećete da provedete veče pod pokrivačem, opuštajući se uz dobru knjigu ili TV emisiju. Jedini problem je što vaš partner možda želi da izađe i zabavi se, a vi želite da ostane kod kuće. Ovo bi moglo izazvati raspravu. Ako žele da se druže sa prijateljem, trebalo bi da imaju priliku za to. Ne možete ih sprečiti da imaju život — ali možete napraviti kompromis sa njima.

Izvor slike: Strelciuc Dumitru/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate