1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Od neprijatelja do ljubavnika:...

Od neprijatelja do ljubavnika: Evo sa kojim horoskopskim znacima je to moguće

09. мај 2024.

| Snežana Vranić
Da li možete da pogodite?

Koliko primera znate da su došli od neprijatelja do ljubavnika? To se najverovatnije dogodilo ovim horoskopskim znacima.

Kao mali smo pevali pesmicu: „Ko se tuče taj se voli!“, pa može biti i malo istine u tome. Nije nemoguće da dve osobe budu u konstantnoj svađi, a onda proradi strast i hemija i uskoro ih vidite kako se drže za ruke. Naravno, to ne mora da znači da je to ljubav za ceo život, ali će se zaljubljenost i hemija videti izdaleka.

Od neprijatelja do ljubavnika

Riba

Ribe umeju da manevrišu čak i kada su u svađi. Loša strana je što vas može ostaviti zbunjenijim nego što ste bili. Međutim, pošto ima određeni šarm, Ribe svoje neprijatelje čine prijateljima, a često i ljubavnicima. Međutim, ponekad ih ta početna hemija vrlo brzo prođe, pa budite oprezni.

Od neprijatelja do ljubavnika: Blizanci

Blizanci znaju šta da kažu i kada da kažu. Njihov um je neuhvatljiv i takav utisak ostavlja i na druge, a to privlači mnoge. Zbog ovoga će ih mnogi videti na romantičan način, čak i ako su krenuli sa pogrešne osnove. Međutim, predstavnici ovog znaka će vas najverovatnije šarmirati, spavati sa vama, a onda vas ostaviti.

Vaga

Nemoguće je zadržati ljutnju na Vagu. Međutim, posle nekog vremena, ovo se može pretvoriti u ljubav. Jer ako se žestoko svađate, Vage su toliko odbojne, ali istovremeno i privlačne. Njih fascinira moć, a odbija ih vulgarnost. Ali one znaju kada će neko biti njihov i verujte, ako su to naumili, to će sigurno biti tako.

Od neprijatelja do ljubavnika: Ovan

Ovnovi su svakako jedan od najratobornijih znakova, ali njihova snaga i razmetljivost će osvojiti mnoge. Zbog toga se nemojte iznenaditi ako vidite da Ovnove jure i trče za njima upravo oni koji su ga prvi prokleli. I ako se i oni odluče na to, sve će prštati od ljubavi.

Izvor slike: jacoblund/GettyImagesPlus