1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Najgori cimeri Zodijaka: Sa...

Najgori cimeri Zodijaka: Sa njima je život pakao

15. април 2024.

| Snežana Vranić
Trebaće vam debeli živci..

Kada delite životni prostor sa nekim, jasno je da će biti nekih problema. Međutim, najgori cimeri Zodijaka su svakako oni za koje znate da treba da ih izbegavate.

Iako sa svima nailazimo na nesuglasice i sukobe, ovi horoskopski znaci su zaista jednostavno nemogući za suživot. Pre nego što se uselite kod nekoga, možete ga intervjuisati na brzinu da vidite da li se slažete. A ako ste već prijatelji, možda već dugo sanjate o savršenom cimerstvu. Ali da li je to zaista tako?

Najgori cimeri Zodijaka: Sa njima je nemoguće funkcionisati

Određeni horoskopski znaci imaju tendenciju da deluju impulsivno, da ne čiste za sobom i da ne poštuju vaše lično vreme i prostor. Čini se da uvek izazivaju neku vrstu problema i teško ćete dokazati da ste u pravu.

Ovan

Ukoliko živite sa Ovnom, verovatno ih nećete viđati često, ali ćete ih zasigurno čuti. Ovaj vatreni znak će se vratiti kući u bilo koje doba noći i lupaće sa svim što dotakne. Slučajno će im ispasti tanjir, ne postoji opcija da se taj ormar zatvori tiho, a to će biti i idealan tajming za mikrotalasnu.

Sa druge strane, ako su oni noćne sove, onda će sigurno prespavati ceo sledeći dan. Kad su se svi već razbudili i lutaju po kući, oni će i dalje biti u krevetu i slaće vam poruke da se stišate. Ovnovi su po prirodi impulsivni, tako da je izazovno živeti sa svim štucanjima i nezgodama, naročito ako tražite opušteno i uređeno okruženje. Međutim, ako volite kućne žurke, onda oni nisu loša opcija.

Najgori cimeri Zodijaka: Rak

Prijateljski Rakovi mogu izgledati kao odličan izbor kada tražite cimere, ali kad se presele, onda počinje haos. Ovom vodenom znaku je lako da sve stvari shvata lično, tako da su često u centru sukoba. Oni će često sazivati kučne sastanke o svemu što im ide na živce, svejedno da li je to račun za grejanje ili činjenica da je neko ostavio prljavu čarapu na podu kupatila.

Istovremeno, Rakovi veoma cene svoje vreme kod kuće, pa se često osećaju previše udobno i postaju pomalo licemerni. Oni će pojesti vaš poslednji jogurt, ostati pod tušem sat vremena i zaboraviti da im plate račune. A onda će se jako uznemiriti kada im ukažete na to.

Devica

Devica vole da vode stan kao najvažniji projekat i često lako preteraju i napiju se moći. Ovaj zemljani znak može biti preterano pedantan, posebno u pogledu čistoće i reda, tako da mogu da izazovu trenje sa svojim cimerima. Možete doći u situaciju da vam lupaju na vrata i da vas pitaju zašto niste usisali. Devica ima tendenciju da se ponaša kao da su njihovi cimeri dosadni gosti, čak i ako svi plaćaju istu kiriju.

One su takođe poznate po tome da osuđuju, tako da se možda nećete osećati prijatno da spustite svoj gard oko njih. Ako se usudite da prošetate kroz kuhinju u staroj trenerci  i neurednoj punđi, moći će te da osetite kako vas posmatraju.

Izvor slike: Antonio_Diaz/GettyImagesPlus