1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Nedeljni horoskop od 15....

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila: Čuvajte se sagorevanja

14. април 2024.

| Snežana Vranić
Obavezno pronađite vreme za odmor...

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila nam priprema uzbudljivu nedelju ispunjenu izazovima. Ovo će ujedno biti vreme kada ćemo morati doneti važne odluke.

U petak Sunce menja znak i ulazi u znak Bika što je ujedno i najvažniji astrološki događaj nedelje. Umirujuću energiju u nedelju će uneti sekstil Marsa sa Jupiterom i Uranom, dok će kraj sedmice obeležiti konjukcija Urana i Jupitera. Evo šta nas očekuje u nastavku aprila.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila

Ovan

Predstavnicima ovog znaka se predviđa porast poslovne aktivnosti i karijere. Ako želite, možete promeniti posao ili nešto u svakodnevnoj rutini. Ovo će pozitivno uticati i na vaše prihode. Nemojte se plašiti promena. U sredu budite na oprezu jer biste mogli da prpoustite šansu koju već dugo čekate.

Bik

Početkom nedelje biste mogli preduzeti mere predostrožnosti prilikom obavljanja tekućih poslova. Neko će aktivno ometati vašu sposobnost da se nosite sa svakodnevnim problemima. Vreme je da naučite da pravite kompromise. Ukoliko budete nepažljivi i budete se izlagali stresu, moguće je pogoršanje zdravlja. Veliku kupovinu obavite za vikend.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila: Blizanci

Za Blizance će ova nedelje biti posebno izazovna. Bićete pretrpani poslom, kako onim koji vam donosi novac, tako i kućnim obavezama. To bi moglo dovesti do fizičkog, ali i emocionalnog stresa. Ravnomerno rasporedite obaveze i ne zaboravite da se odmarate jer će vaše zdravlje stradati. Ne donosite ishitrene odluke dok ne budete sigurni da ste u pravu.

Rak

Finansijski problemi će obeležiti ovu nedelju. Iako ćete uložiti velike napore da zaradite novac, to možda neće biti dovoljno. Mogući su kvarovi automobila ili velikih kućnih aparata. Vaše samopouzdanje bi moglo biti poljuljano. Međutim, pokušajte da imate strpljenja. U petak ćete dobiti dobre vesti.

Lav

Budite veoma oprezni sa agresivnim ljudima i nemojte reagovati na provokacije usaobraćaju. Pokušajte da ne ulazite u rasprave sa komšijama i kolegama. Veoma je važno da vodite računa o svom nervnom sistemu, inače će stres negativno uticati na vaša osećanja. Sa druge strane, nedelja je povoljna za odlaske kod kozmetičara i ulepšavanje bilo kog tipa.

Devica

Device će ove nedelje biti rastrzae između privatnog života i posla. Iako su obe teme veoma važne, zvezde vam savetuju da više vremena provedete sa porodicom. Sposobnost da se koncentrišete i usmeravate svoju energiju na pravi način će u ovoj situaciji biti od velikog značaja. Samokontrola će ovde biti ključna.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila: Vaga

Vage će uspešno rešavati materijalne i finansijske probleme ove nedelje. Moći ćete da priuštite kupovinu skupih stvari na koje je potrošen novac. Sredinom nedelje ćete biti veoma zainteresovani za interakciju sa ljudima. Bićete izloženi mnogobrojnim informacijama. Pokušajte da donesete radikalne promene u životnom prostoru.

Škorpija

Škorpije će morati da rade ubrzanim tempom. Ovo može biti zbog velikog poslovnog opterećenja. Ovakav tempo će uticati na nervni sistem, pa bi bilo najbolje da se odlučite na digitalni detoks. Pokušajte da pronađete vreme za odmor u svakodnevnoj rutini. Imaćete priliku da impresionirate osobu koja vam se već duže vreme dopada.

Strelac

Početkom nedelje ćete biti posebno uspešni u rešavanju praktičnih pitanja. Moguće je da ćete dobiti povišicu ili da će vam biti ponuđena bolja pozicija. Međutim, pre nego što pristanete na ovako nešto, zatražite podršku od članova porodice. Porodične veze će vas krajem nedelje zabrinuti.

Jarac

Jarčevi bi trebalo da ovu nedelju posebnu pažnju posvete ličnom rastu. Došlo je vreme da ozbiljno razmislite o strateškim planovima i ciljevima. Ako već neko vreme razmišljate o učenju jezika, sada je pravo vreme za to. Za vikend bi bilo najbolje da se sklonite od telefona i tehnologije. Komunikacija sa prirodom će vam prijati.

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila: Vodolija

Vodolije bi trebalo da se uzdrže od dugih putovanja. Na tom putu se mogu pojaviti razne nepredviđene situacije. Ovo nije najbolje vreme za učenje jer će biti prilično teško da se koncentrišete i u glavi će zavladati haos. Od četvrtka ćete moći da napravite dugoročne planove sa najsitnijim detaljima. Nemojte se plašiti da slušate savete.

Ribe

Ova nedelja će u celini biti plodna za Ribe. Međutim, sada se treba osloniti samo na sebe. Ne brinite, moći ćete da se nosite sa svime i imaćete dovoljno energije za sve. Za sada se samo fokusirajte na karijeru i posao. U sredu i četvrtak postoji šanda će se selučajno poznanstvo razviti u nešto više.

Izvor slike: DeanDrobot/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate