1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Mesečni horoskop
  6. /
  7. Mesečni horoskop za april...

Mesečni horoskop za april 2024: Borite se za nove prilike

28. март 2024.

| Snežana Vranić
Ne plašite se rizika..

Mesečni horoskop za april donosi nam potpuno pomračenje Sunca 8. aprila i retrogradno kretanje Merkura.

Kao i uvek, retrogradno kretanje Merkura može predstavljati kamen spoticanja, ali planete zaštitnici će vas zaštiti od ozbiljnih problema. Sa manjim nevoljama ćete morati da se nosite sami tokom ovog prolećnog meseca.

Mesečni horoskop za april 2024.

Ovan

Oni koji su rođeni pod ovim horoskopskim znakom osetiće neverovatan nalet energije i odlučnosti, što će vam pomoći da se nosite sa svim neposrednim zadacima. Bilo bi dobro da preispitate koliko su vaši dugoročni ciljevi zaista dobri za vas. Međutim, neophodno je da budete veoma pažljivi u odnosu prema ljudima jer biste mogli da stvorite nepotrebne probleme. Pokušajte da budete smireni, Ovnovi.

Bik

Bikovi će u aprilu osetiti dodatni nalet samopouzdanja. Međutim, nemojte da se truditi da pokažete svoju vrednost tako što ćete uniziti druge. Budite empatični i pokažite svoje diplomatske veštine. Budite spremni da preuzmete odgovornost za svoje misli i postupke. Takođe, pređite na zdrav način života. Redovno vežbanje i relaksacija će vam biti od posebne koristi ovog proleća.

Mesečni horoskop za april 2024: Blizanci

Tokom ovog meseca, mogli biste izgubiti svoju karakterističnu neozbiljnost i početi da se ponašate prilično oštro. Ovo se neće svideti svima, a postoji mogućnost da dođe do sukoba u porodici ili radnom timu. April će biti povoljan i za učešće na stručnim seminarima gde možete razmenjivati ideje i tražiti nove perspektive. Za one koji su u potrazi za ljubavlju, april će vam pružiti nova poznanstva. Moguća su i pomirenja sa bivšom ljubavi.

Rak

Predstavnici ovog znaka će imati odlične prilike da ojačaju i unaprede odnose sa porodicom ili voljenom osobom. Veoma je važno da vodite računa o potrebama i osećanjima drugih. Stvorite prijateljsku atmosferu u svom domu i pokušajte da poboljšate uslove života. Intuicija će verovatno biti jaka, pa slušajte i svoja osećanja za donošenje odluka.

Lav

Lavovi će biti pod velikim uticajem ljudi oko vas. Zbog toga je veoma važno da odaberete ko će biti u vašem krugu. Izbegavajte toksične ljude, ali se nemojte u potpunosti izolovati. Tokom ovog meseca ćete možda osetiti potrebu da se izrazite i ostvarite svoje ciljeve više nego inače. Ovaj priliv pozitivne energije iskoristite i pri donošenju odluka i na poslovnom i na ličnom planu. Ukoliko primetite da je vaša veza došla do problema, pokušajte da poradite na tome.

Devica

Ukoliko imate neke zanimljive ideje, onda bi sada trebalo da ih predstavite. Veoma je verovatno da će vaše najoriginalnije ideje dobiti zeleno svetlo. Međutim, da biste radikalno poboljšali svoju finansijsku situaciju morate da se potrudite na poslovnom planu. Oslonite se na svoju organizovanost i pedantnost. Možda ćete sad osećati potrebu da uđete u vezu, pa paćljivo osmotrite ljude oko sebe. Možda se tu krije potencijalni partner.

Mesečni horoskop za april 2024: Vaga

Vaši ambiciozni planovi i grandiozni projekti će biti realizovani do sredine aprila. Da biste u tome uspeli, veoma je važno da se ne plašite rizika. Ovo je takođe odličan period za rešavanje sukoba, pomirenja i pronalaženje zajedničkog jezika ne samo sa voljenima, već i sa neprijateljima. Možda ćete osećati veću potrebu za ravnotežom, harmonijom i razvojem odnosa nego inače. Krajem meseca se aktivno uključite u  kulturna događanja.

Škorpija

U prvoj nedelji u mesecu, predstavnici ovog znaka če osetiti gubitak snage i apatiju. Pred vama je mesec pun neizvesnosti i neočekivanih obrta. Međutim, nemojte pokušavati da sve uradite na vaš način jer to može stvoriti nepotrebne poteškoće. Odvojite vreme da sagledate i shvatite svoje prave želje i potrebe i pokušajte da shvatite zašto ne postižete ono što želite. Radite na jačanju imuniteta i sprečite hronične bolesti.

Strelac

Strelčevi će imati veliku priliku da napreduju kada je karijera u pitanju, tek nakon određene napredne obuke. U ovom periodu treba da steknete nova znanja i da se usavršavate. Ako želite da poboljšate svoje materijalno stanje, morate biti odlučni i pristati na ponudu poslodavca. Možda ćete biti poslani na važno poslovno putovanje u drugi grad, ali nemojte dozvoliti da vas to uplaši jer je to korak napred ka ostvarenju cilja. Nemojte zaboravljati da imate vreme za odmor i da brinete o sebi.

Jarac

Mnoge predstavnike znaka će proganjati misli o dugoočekivanom odmori. Međutim, da biste uspeli da organizujete da se to dogodi, moraćete mnogo da radite. Realizacija važnih projekata će vam pomoći da steknete finansijsku nezavisnost i moći ćete da priuštite ono o čemu ste sanjali. Međutim, neophodno je da imate plan B jer viša sila može da poremeti sve vaše planove, a onda ćete možda ostati bez ičega. Ulažite u sopstveni razvoj.

Mesečni horoskop za april 2024: Vodolija

Prva polovina meseca će pružiti Vodoliji priliku da sa kritične tačke gledišta preispitate već preduzete akcije. Nemojte odustajati od ovoga. Ako je potrebno, usporite. Moguće je da ćete imati poteškoće na poslu, a da bi se sve rešilo, moraćete da se oslobodite želje da sve uradite sami. U vašem ličnom životu, sve može postati pomalo zbunjujuće. Nemojte odjednom presecati i odgurivati ljude naglo. Vreme je za pažljive razgovore, a ne za skandale.

Ribe

Početkom meseca, moći ćete da rešite nagomilane finansijske i radne probleme. Završićete tekuće poslovne pregovore i projekte. Sredinom meseca, imaćete priliku da sklopite profitabilan posao ili sklopite korisno poznanstvo. Verujte svojoj intuiciji i unutrašnjem glasu. Na ličnom planu, neophodno je da sredite svoja osećanja i želje da biste razumeli šta hoćete od života. Izražavajte osećanja sa oprezom i pokušajte da ne budete previše zahtevni prema drugima.

Izvor slike: CentralITAlliance/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate