1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Šta nam donosi Mlad...

Šta nam donosi Mlad Mesec u Blizancima 2024. u četvrtak?

04. јун 2024.

| Snežana Vranić
Kako će se ovaj apsekt odraziti na vas?

Mlad Mesec u Blizancima 2024. nastupa u četvrtak i donosi energiju novih početaka i mogućnosti.

Pošto se mlad Mesec nalazi u Blizancima, može biti izazovno fokusirati se samo na jednu stvar u isto vreme. Srećom, u narednim mesecima ćete imati priliku da obavljate više zadataka i poduhvata.

Šta nam donosi Mlad Mesec u Blizancima 2024?

Svaki mlad Mesec predstavlja vreme za obnovu i regeneraciju, tako da je ovo savršena prilika da odredite namere za sledeći period. Pre nego što ispoljite svoje želje, saberite svoje misli. Možda ćete morati da pogledate svuda oko sebe i u sebi da biste razumeli šta je najbolje za vas. Kada dođe pravo vreme, koristite i glavu i srce dok birate put za više dobro.

Ovan

Kao vatreni znak, skloni ste da prvo delujete, a da potom mislite. Međutim, mlad Mesec bi mogao da vas inspiriše da drugačije krenete u proces donošenja odluka. Najbolji način da iskoristite ovu energiju je da postavljate što više pitanja. Nikada nećete znati šta biste mogli pronaći ako ne pitate.

Bik

Obično znate šta volite i bez razmišljanja. Moguće je da ćete se zapitati šta vam donosi udobnost i sigurnost dovodeći u fokus vašu zajednicu. To bi vas moglo dovesti do započinjanja razgovora, postavljanja pitanja i podržavanje višeg standarda komunikacije. Možda ćete naći utehu u prilagodljivosti dok naučite da budete fleksibilniji. Prihvatite ono što dodaje vrednost vašem životu.

Blizanci

Budite verni sebi, Blizanci. Očekuje vas značajan sjaj kada započne novo poglavlje samootkrivanja. Mlad Mesec sugeriše da ono što ste sada možda neće biti ista osoba za nekoliko meseci. Možda se osećate drugačije povodom toga kako želite da izgledate i da se ponašate što bi moglo da izazove želju da uradite nešto novo. Život je prekratak da bismo se osećali neiskreno.

Mlad Mesec u Blizancima 2024: Rak

Vaša paukova čula će osetiti da imate skrivenog neprijatelja koji ume da bude dvoličan. U početku će vam možda biti teško da poverujete da je neko neiskren prema vama. Takođe, može biti izazovno verovati svojoj intuiciji naročito ako imate problema sa anksioznošću. Možete se boriti protiv ovoga tako što ćete obratiti pažnju na svoje razgovore kako biste procenili  intuitivne nagoveštaje.

Lav

Sreća je na vašoj strani ako odlučite da sledite svoje snove. Ovaj mlad Mesec će izazvati interesovanju za nade, želje i težnje. Možda postoji nešto što želite da uradite. To može biti lični ili profesionalni san. Ovo je savršeno vreme da postavite sviju nameru da krenete za svojim snovima. Najbolji način da se držite toga je da se okružite ljudima koji vas podržavaju.

Devica

Uspeh je na vidiku jer bi sledećih šest meseci moglo da u potpunosti promeni život. Za to vreme imate retku i divnu priliku da odete daleko u svojoj karijeri. Ovo biste čak mogli iskoristiti i kao priliku da žonglirate različite profesionalne ambicije i zanimanja. Ako ostanete fleksibilni i poludosledni, mogli biste da postignete toliko toga za tako kratko vreme.

Mlad Mesec u Blizancima 2024: Vaga

Ne možete biti svugde odjednom, Vage. Možda ćete se osećati rasejano i biće vam teško da suzite fokus. Moguće je da imate toliko stvari koje želite da uradite, vidite i isprobate. Iako ćete verovatno sve to videti i uraditi, možda ćete želeti da suzite svoje opcije za sada. Imajte na umu nekoliko početnih ciljeva ili avantura.

Škorpija

Novi ciklus samosavladavanja je stigao, a od vas zavisi na šta želite da se fokusirate. Ovo bi moglo da vas nauči važnim finansijskim lekcijama kroz imovinu, dugove i štednju. To bi takođe moglo biti neverovatno vreme koje otvara oči za nivo moći i kontrole koju posedujete. Možda čak i transformišete način na koji se nosite sa duhovnom, mentalnom i seksualnom intimnošću u svojim odnosima.

Strelac

Svi će poželeti da budu u vašoj blizini, Strelčevi. Vaš potencijal za romantične i profesionalne aranžmane će biti povećan u ovom trenutku. U zavisnosti od toga šta želite, ovaj period možete iskoristiti da redefinišete trenutne obaveze ili da tražite nove. Napravite listu onoga što želite ili ne želite u svojim obavezama i odnosima.

Jarac

Poznavajući vas, verovatno imate milion ciljeva koje želite da postignete. Srećom, sve svoje poduhvate možete obavljati istovremeno. Sledećih šest meseci bi mogao biti ludo produktivan period. Mogli biste da započnete novu zdravu rutinu kao što je fokusiranje na bolju ishranu i konzistentnije vežbanje. Posao bi takođe mogao da krene tokom ovog perioda dok se bavite svojim zadacima dok ste otvoreni za druge opcije.

Mlad Mesec u Blizancima 2024: Vodolija

Pustite svoju razigranu stranu na volju. Vreme je da se usredsredite na zabavu. Mogli biste se osećati sigurnije istražujući vaše strasti i kreativnost. Bez obzira šta radite u ovom periodu, trudite se da se zabavljate dok to radite. Zaslužujete da uživate u svemu što život nudi.

Ribe

Možda ćete imati duboku želju da saznate više o svojoj porodici. Mogli biste da vodite duboke diskusije kako biste prikupili informacije o porodičnoj istoriji i dinamici. Međutim, ako ste udaljeni od porodice, možda ćete morati da budete kreativni dok tražite više informacija. Ovo bi vam moglo pomoći da razumete sebe i odakle potičete.

Izvor slike: DeanDrobot/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate