1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astro
  6. /
  7. Kako se ljute horoskopski...

Kako se ljute horoskopski znaci?

11. јун 2024.

| Snežana Vranić
Na koji način izražavaju bes?

Svaki čovek se s vremena na vreme naljuti, ali svi to pokazujemo na različite načine. Kako se horoskopski znaci ljute?

U zavisnosti od našeg horoskopskog znaka, zavisi ikako ćemo reagovati kada nas neko naljuti. Dok neki znaci pređu u melanholiju, drugi bacaju sve oko sve. Kako vaš horoskopski znak reaguje na ovo osećanje.

Kako se ljute horoskopski znaci?

Ovan

Kada se Ovnovi naljute, oni histerišu i započinju javni skandal. Unutar ovog vatrenog znaka besni plamen koji izbija i pali sve oko sebe. U takvim trenucima, Ovnovi imaju malo kontrole nad sobom, pa je najbolje da ih se klonite.

Bik

Bikovi mogu jako dugo biti ogorčeni na sebe, pokušavajući da se izbore sa negativnim osećanjima, ali će jednog dana definitivno izgubiti živce. Ovi znakovi imaju tendenciju da akumuliraju ogorčenost i da kuju planove za osvetu. Stoga, ako ne reagujete na određene signale na vreme, možete postati njihov životni neprijatelj broj jedan.

Kako se ljute horoskopski znaci: Blizanci

Ukoliko se nađete pod beskrajnom kišom zlonamernih šala i uvredljivih dosetki, bićete sigurni da je sada ovaj znak strašno ljut i da na ovaj način izražava emocije. Što su šale grublje, to postaju ogorčeniji. U trenucima emocionalne iritacije, Blizanci postaju neverovatno zajedljivi.

Rak

Kada se Rakovi naljute, oni padaju u sumorno stanje. Oni mogu ostati u takvom raspoloženju veoma dugo, uvlačeći se u sebe. Da biste Rakove izvukli iz besne depresije, samo ih potapšajte po ramenu i čvrsto zagrlite. Verovatno će vam i veoma brzo oprostiti.

Lav

Kada su Lavovi ljuti, oni se naljute i ujedaju i sve ostale. Oni mogu da vrište, reže i da bacaju predmete na zid. Najtužnije je to što su Lavovi u iziritiranom stanju spremni da izgovore gomilu uvredljivih reči onima oko sebe, a da posle ne kažu ni izvini.

Devica

Pokušavajući da se izbore sa unutrašnjom iritacijom, Device često u tome ne uspevaju i šalju gomilu kritika ka onima prema kome su ljuti. Ovaj znak ima odlično pamćenje kada su u pitanju sitnice, tako da nemojte sumnjati da će upamtiti sve greške. Najbolje je da sačekate da se oluja stiža jer bi samo jedna neppažljiva reč mogla da izazove bujicu.

Kako se ljute horoskopski znaci: Vaga

Niko neće ni pretpostaviti da Vaga kipi od ogorčenja jer su previše taktični da bi to javno izjavili. Nije uzalud da ovaj znak predstavlja ravnotežu. Vage će ćutati, tiho krišom uzdahnuti, ali je malo verovatno da će vam otkriti razlog svoje patnje.

Škorpija

Ako se Škorpije zaista naljute, one će uništiti sve što im se nađe na putu. Ovaj znak će posejati emocionalnu pustoš oko sebe i uništiti sve one koji su nepoželjni. Nakon ovoga, Škorpije će započeti svoju omiljenu osvetu koja će se pokazati izuzetno sofisticiranom.

Strelac

Strelčevi su poprilično nepredvidivi. Možda trenutno zrače samopouzdanjem, ali će minut kasnije pobesneti i početi da budu grubi prema svima. To je zbog vatrenog temperamenta ovog znaka koji menja svoje ponašanje od suprotnog.

Jarac

Hladni i nepokolebljivi Jarčevi će se naljutiti, ali će se zbog samopoštovanja pretvoriti u tihu i hladnu statuu. Led se neće tako lako otopiti. Oni ne daju emocijama da ih preuzmu, ali ako dođu do tačke ključanja, mogu da izgovore mnogo teški stvari.

Kako se ljute horoskopski znaci: Vodolija

Ljute Vodolije uvek ignorišu one na koje su ljuti, ali i sve ostalo. Ukoliko se nalazite na crnoj listi, pripremite se da se osećate kao da ste vazduh. To će biti situacija dok Vodolije ne dostignu zen, a to neće biti uskoro. Oni neće obratiti pažnju na prestupnika.

Ribe

Ribe su inherentno melanholične, pa čak i ako su ljute, izražavju svoja osećanja veoma dvosmileno: postaju depresivne, žale se i zahtevaju usamljenost i pažnju u isto vreme. Ovaj znak je prilično miran i ljubazan, ali ponekad može pucati i biti hirocit kao malo dete.

 

Izvor slike: AntonioGuillem/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate