1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Ko preživi, pričaće: 11....

Ko preživi, pričaće: 11. januar 2024. godine ovim znacima donosi…

11. јануар 2024.

| Milena Jeremić
Zvezde poručuju...

Prema mišljenju astrologa, 11. januar 2024. godine je veoma važan i donosi nam brojne mogućnosti, ali savetuje se da otvorite četvore oči i budete na oprezu.

letnji horoskop, Horoskop Novaka Đokovića i Jelene Đoković pomracenje meseca u biku

Getty Images

Naime, prvi mlad mesec dočekuje nas već danas i omogućava da postavimo osnovu za ispoljavanje naših snova u narednih dvanaest meseci.

11. januar – vreme prilika

Početak godine može izazvati jake emocije, uključujući nekontrolisanu želju za donošenjem samostalnih i važnih odluka.

Dok je jaka energija mladog meseca u Jarcu, znajte da imate priliku da kreirate sebi stil života koji vam daje prostor za manevrisanje.

Ništa nije uklesano, u svakom trenutku možete promeniti svoje namere. Ne morate da odlučujete o svemu odmah i nemilosrdno sledite svoje odluke.

Otkrivamo koji je numerološki broj 2024. godine i šta donosi

Većina promena tokom ovog perioda dolazi od svakodnevnog istraživanja naših osećanja, misli i želja, piše Glossy.

Gledajte na ovaj mlad mesec kao na plan za svaki dan u godini, uvodeći korisne prakse i rituale koji mogu postati deo vašeg svakodnevnog života, dok istiskuju loše navike i beskorisne radnje.

11. januar

joshua hoehne / pexels

Vaši prvi jutarnji sati igraju ključnu ulogu u ovom procesu. Trudite se da dan započnete jogom, meditacijom ili ćaskanjem uz šoljicu kafe.

Sezona Jarca nam pomaže da se osećamo fokusirano, bistre glave i spremni da prihvatimo bezbroj izazova koje nam život postavlja.

Kakve opasnosti donosi 11. januar i na koga će uticati?

Prvo, osetiće se svi „repovi“ koji su vam ostali od prošle godine. Studentski dugovi, nedovršeni zadaci na poslu, ljuti poverioci, voljeni sa namerom da se tačka stavi na i – sve će to pasti na vas kao grudva snega.

Zato odmah pređite na posao, bez odlaganja ni sekunde, kako biste ovaj period proveli manje-više mirno.

Kineski horoskop za januar – Jednom znaku sudbina namenila iznenađenje

Generalno, ovaj period će biti nepovoljan za ljude koji su neorganizovani, previše sanjivi, koji ne znaju da vode računa o vremenu i koji su lenji.

Trudite se da održavate jasnu dnevnu rutinu, pravite liste obaveza za svaki dan i ne dajete sebi nikakve ustupke. U suprotnom, posledice mogu biti preteške.

Izvor slike: david monje / pexels