1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Fit i sa 54...

Fit i sa 54 godine: Jelena Bačić Alimpić pokazala kojim treningom liniju dovodi do savršenstva (foto)

08. новембар 2023.

| Tamara Roksandić
Ovako održava figuru

Jelena Bačić Alimpić nedavno je dobila vredno priznanje – dama decenije. A kako i ne bi bila pored svih profesionalnih uspeha koje ostvaruje godinama unazad.

Ipak, nedavno je imala težu povredu ramena, a sada na putu ka potpunoj funkciji ruke i ramena pomaže joj trening Jelene Bačić Alimpić.

I nakon više od šest meseci terapije, spisateljica konačno može da se ponaša kao pre teške povrede koju je doživela padom niz stepenice.

Trening Jelene Bačić Alimpić svodi se na brojne vežbe jačanja mišića i snage, posebno u predelu leđa i ruku, a ona je pokazala delić atmosfere iz teretane.

Trening Jelene Đoković veoma zabavan i efikasan, mnogima će se zavrteti u glavi (video)

Nekadašnja voditeljka radi vežbe za leđa istezanjem kanapa do najvećih granica izdržljivosti kako bi ojačala mišiće ramenog dela koji su atrofirali usled povrede.

Uz nju je sve vreme i njen trener koji je podučava kako pravilno da radi vežbe da ne bi došlo do nekih nepredviđenih okolnosti.

Trening Jelene Bačić-Alimpić

Instagram

„Ljudi moji, nije terapija samo maženje aparatima nego i ove ozbiljne vežbe. Uskoro sam na 100 posto funkcije ramena, mora malo ovo i da boli“, rekla je u video snimku koji je objavila na Instagramu.

Osim što je ovo vid terapije, trening Jelene Bačić Alimpić u mnogome pomaže da održi besprekoran izgled i vitku liniju po kojoj je prepoznatljiva.

Trening Jelene Bačić-Alimpić

Instagram

Kada je pre nekoliko godina dobila višak kilograma, ona se osim fitnes vežbama podvrgla i čuvenoj autofagiji, dijeti kada se osam sati dnevno jede a ostalih 16 gladuje.

Uz pomoć takve ishrane spisateljica se ubrzo vratila na željenu kilažu i od tada redovno trenira i vodi računa o ishrani.

Izvor slike: Ata images