Margo Robi ostavila svet bez daha u nikad provokativnijem izdanju (foto)

16. novembra 2023.

| Snežana Ilić
Najuspešnija glumica godine blista na crvenom tepihu

Margo Robi završiće i ovu sezonu na vrhu liste najplaćenijih glumica današnjice. Tome je, nesumnjivo, doprineo enorman uspeh filma o Barbi.

Čvrsto čuva tron četvrti put- Margo Robi zvanično najlepša i najuspešnija žena 2023. godine

Iako smo je poslednjih meseci uglavnom viđali u pink izdanjima, u sklopu promocije blokbastera o najpopularnijoj lutki svih vremena, australijska lepotica umela je povremeno i da iskoči iz konteksta i ostavi nas bez teksta.

Margo Robi

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

To je učinila i pre nekoliko večeri u Los Anđelesu, na premijeri svog novog filma Saltburn (bila je baš vredna ove godine, nema šta).

Iako nije mogla da priča sa reporterima, jer je neposredno pred događaj ostala bez glasa, zanosna Margo plenila je na druge načine.

Margo Robi

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Crvenim tephom prošetala je u provokativnoj kreaciji sa potpisom kuće Schiaparelli. Gornji deo – providni korset, otkrivao je koliko god je mogao, dok je donji – široke somotske pantalone do poda, sakrivao sve.

Olivija Vajld u elegantnom izdanju sa savršenom dozom seksepila

U stajling su se savršeno uklopili zemljani mejkap tonovi, cipele Manola Blanika, ogrlica, osmeh od milion dolara i njene prelepe oči čiju je vrednost nemoguće proceniti. Dobro – i suprug, Tom Ekerli.

Izvor slike: Frazer Harrison/Getty Images