1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Jednodelni kupaći kostimi u...

Jednodelni kupaći kostimi u kojima ćete izgledati vitko

15. мај 2024.

| Miljana Momirović
Stil koji će vizuelno smanjiti struk.

Bez obzira na tip građe, jednodelni kupaći kostimi pristaju svima. Pogledajte najbolje modele za punije dame koji sakrivaju svaki višak.

Kakav god stil da preferirate, kupaći kostimi će pomoći istaknete ili smanjite šta god zamislite. Za atraktivan izgled i samopouzdanje nisu potrebni mali obimi jer određeni modeli maskiraju svaki nedostatak. U nastavku pogledajte koji kupaći kostimi su u trendu.

Jednodelni kupaći kostimi u trendu 2024.

Minimalistički kupaći kostimi

Zahvaljujući čistim linijama i jednostavnom dizajnu, jednodelni kupaći kostimi u monohromatskom stilu će pristajati svim tipovima građe, a posebno za punije dame. Potražite model u crnoj, tamnoplavoj, zelenoj ili sivoj boji za najbolji efekat.

Retro kupaći kostimi

Visoki struk i vertikalne pruge jednodelnih kupaćih kostima u retro stilu će stvoriti iluziju uskog struka i sakriti višak na bokovima. Postoji bezbroj stilova koje možete isprobati, a dostupni su i modeli sa kaišem koji će doprineti izgledu peščanog sata.

Sportski jednodelni kupaći kostimi

Istina je da punije dame čak i u sportskim modelima mogu izgledati seksi. Prema Nedelji mode, ove sezone će se nositi kupaći kostimi sa kontrasnim rubom. Kladite se na proverenu kombinaciju crno-belo ili pokušajte sa smelim opcijama: ljubičasto-žuto, zeleno-roze ili plavo-narandžasto.

Kupaći kostimi za punije sa animal printom

Pripremite se za nalet samopouzdanja jer ga jednodelni kupaći kostimi sa animal printom i te kako podižu. Ne samo to, ovakvi modeli odvlače pogled sa viška i vizuelno čine vitkim, pa su savršeni izbor za punije dame.

Boho jednodelni kupaći kostimi

Boho stil se ponovo vraća sa ručno rađenim detaljima kao što su perle, vez ili spoljašnji šavovi koji postaju sve popularniji. Takav autentičan izgled će izgledati zanosno na ama baš svim tipovima građe.

Cvetni kupaći kostimi

Romantične cvetne šare su idealne za one koji više vole ženstvene kupaće kostime. Za punije dame se preporučuju modeli sa sitnim printom jer veliki cvetovi mogu istaći višak.

Najbolji jednodelni kupaći kostimi za punije

Pronaći jednodelni kupaći kostim za punije može biti izazovno. Srećom, postoji bezbroj stilova između kojih ćete pronaći savršeni model za samopouzdanje na plaži.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate