1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najpopularniji kupaći kostimi sa...

Najpopularniji kupaći kostimi sa Instagrama

03. јун 2024.

| Miljana Momirović
Bikini trendovi 2024. godine.

Sve popularne lepotice su već bile na plaži i već su podelile svoj letnji izgled. Otkrijte koji su najpopularniji kupaći kostimi sa Instagrama.

Ovogodišnji bikini trendovi se pozivaju na trendove iz 2000-ih. Jednostavni modeli koji se lako uparuju jedan sa drugim? O, da! Jednodelni kupaći kostimi u klasičnim nijansama postaju pravi favorit minimalista, posebno jer se mogu stilizovati i kao deo svakodnevnog stajlinga. Na kraju, ali ne i najmanje važno, retro stil će probuditi nostalgiju svojim prelepim šarama i efektnim bojama.

Listajte da otkrijete ovogodišnje Instagram trendove.

Koji su najpopularniji kupaći kostimi sa Instagrama?

Crni jednodelni kupaći kostimi

Dizajn poput male crne haljine dolazi u bezbroj varijacija i lako je prepustiti se izrezima i krojevima koji vam najviše pristaju. Bez obzira na stil za koji se odlučite, crni jednodelni kupaći kostimi su dobili na popularnosti 2024. godne, a posebno modeli sa belim detaljima. Ovakav model se može nositi kako na plaži, tako i sa šortsem ili pantalonama za svakodnevni izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

Retro printovi

Ekstravagantne šare i boje krase kupaće kostime leta 2024. godine. Među brojnim stilovima bikinija, ove sezone su ovakvi najzabavniji jer kombinuju retro elemente sa zavodljivim izrezima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Pleteni kupaći kostimi

Pleteni kupaći kostimi sa Instagrama su i dalje jedan od najpopularnijih modela za leto 2024. godine. Izaberite monohromatski ili dvobojni bikini dok ronite kroz bezbrižnu eru 70ih godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALINE MARQUEZ (@alinemarquez)

Crveni bikini

Crvena zvezda kada su u pitanju kupaći kostimi 2024. godine je crveni bikini koji neće izostati iz kolekcija za leto. Hejli Biber se prva pojavila u jarko crvenom bikiniju sa odgovarajućim crvenim naočarima za sunce, potvrđujući da će ovaj dizajn biti jedannajpopularnijih modnih komada leta.

Drapirani kupaći kostimi sa Instagrama

Drapirani modeli kupaćih kostima pruža efekat ravnog stomaka jer pretvara siluetu u jednodelni dezen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SNOOKIGAL (@snookigal)

Bikini bez bretela

Kako nas Uči Kendal Džener, ništa ne može da krene naopako sa tako klasičnim kupaćim kostimom. Bikini bez bretela i čvorom na grudima je sve što je potrebno za otmeni izgled pored bazena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kenny fan 🤍 (@style.kendalldd)

Bikini na vezivanje

Mikro-bikini se vratio. Ovaj model je dominirao u ranim 2000im, a danas se ponovo vratilo veliko interesovanje za basic nijanse ovog modela. Takođe je praktično nositi ga odvojeno, kombinujući donji deo sa drugim kupaćim kostimom gore ili obrnuto – čak i sa printom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josefine Haaning Jensen (@josefinehj)

Beli jednodelni kupaći kostimi

Ljubav koja se vraća: beli jednodelni kupaći kostimi. Slično kada je u pitanju crni model, ovakvi kupaći kostimi se mogu stilizovati uz farmerke ili čak lanene pantalone.

Izvor slike: Dmytro Buianskyi/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate