1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Košulja-haljine vladaju ovog leta,...

Košulja-haljine vladaju ovog leta, a ovako ih nosi Gigi Hadid

13. мај 2024.

| Miljana Momirović
Stvorene su kako za ležeran, tako i za elegantan stajling.

Nakon što je njena Met Gala 2024. haljina pokupila simpatije širom sveta, Gigi Hadid se vratila na ulice Njujorka u ležernoj odevnoj kombinaciji.

Kada je u pitanju ulični stil, jedan od popularnih modnih trendova za leto 2024. su košulja-haljine. U pitanju je model koji je krojen poput košulje, obično ima kragnu i dugmad celom dužinom haljine. Košulja-haljina se može pronaći od mini do maxi dužine, u bezbroj printova, boja i materijala. Sa tim u vezi, nije bilo iznenađujuće videti i Gigi Hadid u jednom modelu, a kako izgleda njen stajling, pogledajte u nastavku.

Kako stilizovati košulja-haljine?

Istina je da popularnost košulja-haljine leži u njenoj svestranosti. Može se nositi u raznim prilikama i najrazličitijim stilovima, od poslovnog do ležernog. Sa lakoćom se stilizuju sa različitim aksesoarima zbog čega je ove haljine moguće prilagoditi ih sopstvenom karakteru.

Košulja-haljina u ležernom stilu

Za ležeran izgled, košulja-haljinu stilizujte uz patike ili ravne sandale. Ako želite da dodate više strukture izgledu i istaknete struk, vežite traku ili stavite pojas. Košulja-haljine se mogu nositi i otkopčane ili poput lagane jakne preko majice.

Košulja-haljina u ležernom stilu

Elegantne košulja-haljine

Za otmeni i elegantan izgled, uparite košulja haljinu sa štiklama. Ne zaboravite da izgledu dodate i nakit, kao što su ogrlica i minđuše ili aksesoari.

Elegantne košulja-haljine

Kako Gigi Hadid nosi košulja-haljine?

Nakon njenog neverovatnog izdanja na Met Gala 2024. godine, Gigi Hadid je iznenadila pojavljivanjem u košulja-haljini na ulicama Njujorka.

Nosila je maxi košulja-haljinu u beloj boji ali ju je ostavila od pola otkopčanu, otkrivajući par farmerke ravnog kroja. Stajling je upotpunila Miu Miu torbom i dijamantskim nakitom.

Ostali aksesoari uključivali su zlatni kaiš sa tirkiznom kopčom od zmijske kože i crne naočare za sunce. Kada je u pitanju obuća, Gigi Hadid se odlučila za par štikli koje su ulepšane kristalima.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate