Dečije čizme princa Harija: Novi trend JW Anderson-a i Wellipets-a

20. januara 2023.

| Snežana Vranić
Brend JW Anderson u saradnji sa brendom Wellipets kreirao je čizme sa motivom žabe

Gumene čizme princa Harija koje je nosio 90-ih, postale su trend. To se dogodilo zahvaljujući brendovima JW Anderson i Wellipets koji su u saradnji kreirali čizme po uzoru na one koje je nosio princ.

 

Čizme princa Harija u Milanu

 

U petak 13. januara na defileu u Milanu, Brend JW Anderson je predstavio čizme koje liče na žabe, a koje su radili u saradnji sa Wellipets-om. JW Anderson je brend koji je poznat po neobičnim dizajnima, pa u svojoj kolekciji imaju 3D odeću, cipele u obliku sveta, blistave printove, itd.  Međutim, žaba – čizme su njihov najnoviji modni pogodak.

 

Gumene žabe osvajaju svet

 

Dizajner Jonathan Anderson (Džonatan Anderson) je na svom Instagram nalogu najavio novi modni trend. On je 10. januara objavio fotografiju cipela sa opisom u kom najavljuje da će se one pojaviti na reviji 3 dana kasnije u Milanu. Nedelja muške mode je bila idealna za predstavljanje ovih čizama.

Modna kuća predstavila dve kolekcije: muška kolekcija jesen-zima 2023. i ženska kolekcija pred jesen 2023. Međutim, čizme po uzoru na čizme princa Harija odvukle su svu pažnju. Zelene čizme, izbočene žute oči i crvena linija pri đonu, preslikane su žabe koje su bile na nogama princa Harija.

One preuzimaju estetiku poznatih čizama“Frog Wellingtons“ koje su pripadale  brendu Wellipets. Britanski brend je proizvodio čizme za kišu 1983. godine.

Čizme za prinčeve

 

Princ Hari i princ Vilijam su ponosno nosili ove čizme dok su bili dečaci. Ukoliko ste se često susretali sa fotografijama ove porodice, onda ste sigurno videli poznatu fotografiju dečaka u žabljim čizmama. Sada će one biti dostupne i u veličinama za odrasle i za muškarce i žene.

 

 

Još uvek nije objavljeno kada će ove čizme princa Harija biti dostupne u prodaji, ali čim budu, eto i nas u radnjama. Možda ne bi bilo čudno kada bi i princa Harija ponovo videli u čizmama koje je nosio pre nekoliko decenija.

 

 

Izvor vesti: www.marieclaire.fr