1. Home
 2. /
 3. Fashion
 4. /
 5. Teksas košulje 2024. vladaju:...

Teksas košulje 2024. vladaju: 6 najboljih modela za svaku priliku

19. април 2024.

| Miljana Momirović
Nepogrešivi izbor ove sezone.

Denim je ovog proleća i leta glasniji nego ikada. Preplavio je suknje, jakne, a sada su tu i teksas košulje koje dominiraju u 2024.

Košulje od teksasa su bezvremenski, svestrani i modni komadi koji su uvek u trendu. Na Nedelji mode viđena u bezbroj različitih varijacija, modela i stilova za oblačenje. Toliko su udobne i praktične da se mogu stilizovati za gotovo svaku priliku, od ležerne odevne kobminacije do stajlinga za kancelariju.

U nastavku pogledajte koje modele će želeti sve dame sa stilom ali i kako ih nositi ove sezone.

Teksas košulje 2024. vladaju

Kako stilizovati teksas košulje?

Jedna od dobitnih kombinacija za proleće 2024. godine je denim na denim. Ovu formulu primenite u skladu sa stilom i prilikom: farmerke, teksas suknje ili pak šorts. Za savršeni stajling, manje je u ovom slučaju više. U nastavku su trikovi koje ne propustite:

 • Boja teksas košulje i farmerki, suknje ili šortsa bi trebalo da bude slična.
 • Možete da uključite aksesoare kao što je kaiš da biste svom izgledu pružili autentičnost.

Kakvi modeli teksas košulja su u trendu?

U 2024. godine, teksas košulje i dalje vladaju. Brojni su modeli u kojima ih možete pronaći, a ovi su najpopularniji među njima:

 1. Oversized teksas košulje: Ovakav ležerni stil je veoma popularan jer može da se nosi i kao samostalni modni komad i raskopčan. 

 2. Strukirane teksas košulje: Ko bi rekao da teksas košulje mogu istaći figuru? Potražite model koji je uži u struku i stilizujte je uz suknju A kroja za siluetu peščanog sata.

 3. Teksas košulje sa vezom: Detalj na denim košulji može pružiti personalizovani izgled, čineći je jedinstvenim modnim komadom. 

 4. Denim košulje različitih boja: Pored klasične plave boje, teksas košulje su dostupne i u drugim bojama poput bele, crne ili sive, pružajući više opcija za kombinovanje.

 5. Denim košulje-haljine: Popularan izbor za jednostavno stilizovanje su mini, midi ili maxi košulje-haljine koje se uklapaju u svaki stil.